0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (8,076 puan) tarafından
rüyamda çok güzel giyimli yeni doğmuş bebek gördüm acaba kendi bebeğimi mi gördüm kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir kuzum. Ben ikinci gebelikte kızımı görmüştüm ama erkek çocuğu olarak. Sapsarı ayva gibi bir bebekti kızım da öyle doğdu
(8,076 puan) tarafından
ya hakkında hayırlısı olsun inşallah canım hepimiz hakkında
tarafından
Amin bacım amin
(8,076 puan) tarafından
seninki kaç haftalık oldu 2 kızın mı vardı yanlış mı hatırlıyorum
tarafından
Doğru hatırlıyorsun. Benim de 3. Gebelik. 17+4
(8,076 puan) tarafından
Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hakkımdaki gönlümüzden geçen hakkımızda hayırlı olsun inşallah canım amin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebek hayırlı müjdeli haber demektir hadi gözünaydin 
(8,076 puan) tarafından
inşallah kuzum amin teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim cevabın için
0 oy
(1,709 puan) tarafından
Ben büyük kızıma hamileyken 5 ayına kadar cinsiyetini ögrenemedim ama hep rüyamda gördüm kızım oldugumu emzirdiğimi ve öğrendiğimde hiç garipsemedim biliyordum ve rüyamda gördüğüm kızı dogurdum 

Ben hastalık geçirdim ve ameliyat sonrası ve tedavi sürecinde hep rüyamda kız bebekleri gördüm hep 3 tane etrafımda oturuyorlardı ve en son gördükten sonra tedavinin bittiğini söyledi doktor ondan sonra artık görmedim ki şuan 3 tane kızım var insan bazen gerçekten rüyası çıkıyor 
(8,076 puan) tarafından
aynen canım 2 kızım da hep kız bebek gördüm rüyamda maşallah Rabbım bağışlasın hepsini acılarını göstermesin inşallah amin
(1,709 puan) tarafından
Amin cümle müslüman evlatlarını korusun Allah'ım amin
(8,076 puan) tarafından
amin inşallah amin tatlım
0 oy
tarafından
Ben rüyamda kızımı gördüm tıpa tıp aynisi sadece rüyamdaki bebeğin saclari uzundu kızımı saclari kısa tıpa tıp aynisi olabilirde olmaya bilirde:)
(8,076 puan) tarafından
maşallah canım Rabbım bağışlasın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
+4 oy
24 cevap 1,042 göst.
+1 oy
21 cevap 1,398 göst.
0 oy
6 cevap 518 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (8,076 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,186 soru

24,628,647 cevap

364,987 kullanıcı

...