0 oy
157 göst.
Aile kategorisinde (5 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eşimin babası kanser ve hastanede yatıyor annemlere bunu söylediğimde annem ağız ucuyla geçmiş olsun diye eşimi aramış eiim hastanede babasının başında kalıyor anneme sorduğumda ise amcamda kalp hastasıydı biz sevgiliyken neymiş amcama geçmiş olsun dememesine rağmen annemgil babasına geçmiş olsun demiş.  Ya annemden bu yaptığı şey yüzünden çok utanıyorum gerçekten ya annem vicdanını mı yitirdi niye böyle yapıyoe ne yapmam lazım gerçekten anlamadım ben bir şey dediğimde de beni tersliyor artık bıktım ya

2 Cevaplar

0 oy
(1,215 puan) tarafından
Adam sevgiliyzsn gelip kapılarda mi yatsaydi yapması gerekeni yapmış annen kinci sanirsam
(5 puan) tarafından
Hem de nasıl kinci ayrıca amcam ayrı onun babası ayrı bunları karşılaştırması bile saçma annemin biz sevgiliydik amcamın ameliyat olduğunda çocuk ne diye arasın babamı da konuşsun ama şimdi durum farklı eşimin babası sonuçta amcası değil  bence aynı kefeye koyması bile yanlıştı.  Haksız mıyım ya
-Reklam-
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Eşin umursamıyorsa boşver herkes layığını yapar
(5 puan) tarafından
İşte o da umursuyor annen dil ucuyla söyledi geçti dedi anneme sorduğumda ise taa sevgiliyken amcam amelşyat olmuştu ozaman bize geçmiş olsun dememiş o yine demiş neymiş 64 yaşındaymış adam ölcekse ölürmüş ettiği lafşara bakar mısınız gerçekten çok utandırıyor bu kadın bni ya

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 831 göst.
0 oy
6 cevap 438 göst.
25 Şubat 2021 Aile kategorisinde Ruyam1212 (309 puan) tarafından soruldu

407,783 soru

12,241,333 cevap

37,020 kullanıcı

...