Kızlar yarın bayram planlarınız nedir ) ay çok heyecanlıyım. Yarın her etkinliğe katılmak istiyorum resmen. Düşündükçe içim pır pır oluyor. Ay bi de Instagram'da bir sürü video. ) bir taraftan ağla bir taraftan da yüreğim kabardı resmen ) sizde planlar nedir? Hangi şehirdesiniz ve ne yapacaksınız ) hadi heyecanımızı paylaşalım. Ay hatta gördüğünüz videoları da atın
Planım yok şükür bugünümuze yarinimiza özellikle bir kutlama yok Rabbim milletimizin askerimizin musmlumanlarin gücünü arttırsın hayırlı zamanlar versin .
Yarın en yoğun günüm sabahtan 5 aylık bebeğimle babamin teknesinde gideceğiz her resmi bayramlarda 30 tekne ile kortej yapılıyor orda isim bitince oğlumu dedesine teslim edip kosa kosa stada gidecegim okulumuzun orda gösterisi var benim miniğimde var içlerinde ordan çıkınca herhalde başka Bi gösteri yada kutlama etkinliğine katılırım
Bizzz istanbula gıdıyoruz yarınn dolasmayaa ♥️ hem de kutlamalara katılıcaz cocugum ULKESININ KURTULUSUNU BİLSİN, NASIL KURTULMUS NE KAYIPLAR VEREREK NE EMEKLERLER KURULMUS BU CUMHURIYET BILSIN de yarın oburgun yarın ne var ya demesın
Bütün planlara çöpe gitti hastanede yatıyoruz oğlum hasta oldu ya
Eşim çalışıyor maalesef Atatürk imzalı Türk bayraklı Tısortlerimizle bayrağımızla tören alanına gideceğiz 2 yaşında oğlum çekirdekten bir Atatürkçü yetiştireceğim inşallah
İay valla ben de oturduğum yerden laik atak geçiriyorum sürekli coşku doluyum. Nice 100 yıllara. Ne mutlu Türküm Diyene
İlçedeyim bir etkinlik sesi duyarsam damlarim oraya
1,492,976 soru
24,394,260 cevap
349,571 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın