0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (448 puan) tarafından
Arkadaşlar bi karar aldım çoklu doğumdan sonra göbeğim baya sarktı aldırmayı düşünüyorum doktur bana iki seçenek sundu ameliyat için ya gidip 20 kilo vericeksin ameliyat için yada liposekşınla yağlarını çekip sonra ameliyat edicem dedi bende 20 kiloyu geç vericem okadar beklemek istemiyorum ve yağları aldıracam sizce yapan yafa etrafında olan varmı bilgi istiyorum

2 Cevaplar

0 oy
(1,773 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ay bende gobekten sikayetciyim keske bende aldirsam çok.agrili islem deniyor
(670 puan) tarafından
10 çocuk mu maşallah
(448 puan) tarafından
Evet ama çok şükür 5 yaşayanım var keşke hepsi yaşasa ama nasip yapacak bişey yok
(1,216 puan) tarafından
Allah uzun ömür versin
(448 puan) tarafından
Benim ilk üçtane karnımda öldü sonra tedavi oldum üç kız bi oğlum oldu çok şükür ve bu sonda oğluma kardeş olsun istedim allah verdi üçüz üçüzlerim doğdu eve geldi üçüzler üçüde erkekti fakat iki tanesini kaybettim geriye bitane kaldı çok şükür ben hem evlat hasreti çektim hem acısını çektim hem mutluluğunu gördüm öyle işte şuan toparlandım alışmaya çalışıyorum artık
(448 puan) tarafından
Amin hepizin evlatlarına inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende lipoliz istiyorum yani yağ kırma 
(448 puan) tarafından
Ben ağrı araştırmaya gittim orda cihaz yoktu fakat medikalcıdan kiralicam dedi
(448 puan) tarafından
Yağ kırma nasıl oluyor odamı ameliyat
tarafından
O böyle bir alet var güzellik salonlarında böyle makine ile incelme yağ kırıyormuş

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 84 göst.
25 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
14 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 497 göst.
30 Temmuz 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (3,965 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,494 cevap

36,631 kullanıcı

...