0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (318 puan) tarafından
Merhabalar tecrübeli anneler yardıma ihtiyacım var oğlumun yaklasik1.5 aydır geçmeyen kuru bir öksürüğü var bu süre zarfında 4 kez doktoruna götürdük buhar, iğne, öksürük şurubu, antibiyotik kullandık geçmedi doğal yöntemlerle geçirmeye çalıştık yine bana misin demiyor öksürüğü. tereyağ pekmez yaptık geçmedi, sarımsak bal karışımı yaptık ayak tabanına viks sürdük yok geçmiyor özellikle gece boğulurcasina öksürüğü tutuyor bazen kusmaya kadar gidiyor ne yapacağımı şaşırdım. Yarın siyah turp bal zencefil karışımı yapacağım birde daha ne yapmam lazım lütfen tecrübe edenler fikir verebilir mi

3 Cevaplar

0 oy
(14,128 puan) tarafından
Ocak dogumlu benimki de gecmiyo okrr zaman olmadj birkac gun oldu alerji surubu verdi ama yok yatinca ilk boguluyor sonra etki edinxe rahatliyor biraz bakalim ne olacak
(318 puan) tarafından
Şaştım kaldım bende gercekten
-Reklam-
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Geniz akintisindan öksürüyor  kulak burun boğaza götürdün mü?
(318 puan) tarafından
Özellikle kulak burun boğaza götürmedik özele gidiyoruz çocuk doktoruna boğaz ve kulağına da baktı ciğer filmi de çekildi hiçbir şey gözükmüyor gerçekten çok yoruldum ilk kez bu kadar uzun sürdü hastalığı
(1,866 puan) tarafından
özellikle gece oksurmeleri geniz akıntısından kusarak balgamı atiyor benim.oglumdada cok oluyor geniz  akıntısı alerji ilacı kullanıyoruz kulak burun bogaza götür mutlaka sikayetlerini anlat ona gore ilac verecektir
(318 puan) tarafından
Çok teşekkür ediyorum pazartesi günü ilk işim kulak burun boğaz doktoruna götürmek olacak
(1,866 puan) tarafından
Bende ozele götürüyorum oglumu kendi cocuk doktoruna götürdüm  verdigi ilaclar fayda etmedi  oglumda burun akintisi hapsuruk öksürük vardi kbb gittik onunda verdigi ilaci kullandik fayda etmedi 10 gun sonra getirin demisti zaten 10ngun sonra bakti iyilesmedi ilaclari degisti duzeldi sinuzit olmustu oglum
(318 puan) tarafından
Götürmekte fayda var dediğiniz gibi hiç bu açıdan bakmamıştım saolsun arkadaşlar birkaç şey önerdi onları da deneyeceğim çocuğum oksurukten ne uyuyabiliyor nede uyutuyor zor bir süreç
(1,866 puan) tarafından
Evet geniz akıntısı balgam öyle nebulizator kullaniyor musun bisey önereyim çok faydası oluyor
(318 puan) tarafından
Kullanıyorum ventolin, cortair ve ventosal kullanıyoruz dönüşümlü
(1,866 puan) tarafından
Bak simdi serum fizyolojikler varya hani burun temizlediklerimiz bu doktorumuzun önerisi bu arada iyi bir hastanede iyi bir doktora götürüyorum için rahat olsun bruno marka serum fizyolojik al buzdolabina koy sogusun sonra onu hava makinesinin icine koy ve çocuğuna buhar yoluyla ver çok rahatlacaktirr biz ogluma gece oksurmeye basladiginda öyle yapiyoruz bide odasini havalandir soğuk iyi gelir diyo doktorumuz dedigim cok etkili gece öksurdugu an takiyoruz rahat yatiyor gun icerisinde 3 4 kere verebilirsin  sonuçta zararsiz serum fizyolojik.
(318 puan) tarafından
Evde fizyolojik serum var ama dediğiniz marka değil ama özellikle o marka mi olmalı acaba
(1,866 puan) tarafından
Hangi marka var
(1,866 puan) tarafından
Bu arada alerjik cocuga yün olmaz canım bilgin olsun
(318 puan) tarafından
Otribebe var
(1,866 puan) tarafından
Doktorumuz bruno yazdığı icin o markayı dedim neticede hepsi tuzlu su dolaba koy sogusun ve öksürdügu an hava makinesine koy ve bitene kadar oğluna ver canim gün icerisinde 3 kere verebilirsin  bu yontemi 2 doktor önerdi bana
(1,866 puan) tarafından
Dene canım oğlun bugün öksürürse
(318 puan) tarafından
Şimdi denerim çok teşekkür ediyorum çok güzel önerilerde bulundunuz Allah razı olsun
(1,866 puan) tarafından
Sağol canim sendende benim serum fizyolojikler dolapta hep soğuk bulunduruyorum rahatlatiyor
(318 puan) tarafından
Benimde elimin altinda surekli olur dolapta saklarim bende grip degil burun acmaya da gerek yok diye kullanmadim şimdi çıkarıp yapıcam
(1,866 puan) tarafından
Yap canım insallah ise yarar
(318 puan) tarafından
İnşallah
(1,866 puan) tarafından
Verdin mi canim bundan sonra uyumadan yarim saat once ver bide gece ver oksururse
(318 puan) tarafından
Verdim canım şimdi uyutmaya çalışıyorum ayağımda gece rahat uyur inşallah sorduğun içinde ayrıca teşekkürler
(1,866 puan) tarafından
Ise yaradı mi canim
(318 puan) tarafından
Ne yazık ki hayır canım dün gece 05.30 a kadar ağladık bu gece yine aynı şuan ayaktayız 20 dakika uyuyor sonrasında boğulurcasina öksürüyor. Bugün siyah turp aldım balla zencefil koydum suyunu icirdim. Tanidiklardan karadut özü pekmezi ve kozalak şurubu aldık. İşe yaradığı en fazla 20 dakika sonra başa dönüyoruz. Eşim yarın sabah doktoruna götürelim gerekirse KBB götürelim diyor sabah ilk işimiz yine hastane
(1,866 puan) tarafından
Kbb götürün canım
0 oy
(2,067 puan) tarafından
Gecemi öksürük bebeğinizin alerjik yada astım olabilir uzun süre devam ediyorsa başını yüksek tutun süt ürünleri yedirmeyin deneyin burnunu açık tutun çamaşırlarıni iki kat yıkayın yatağını havalandirin geçende benim oğlumun sürdü 10 gün doktor şurup vermiş 2 adet onu bile kullanmadım... birde kozalak şurubu araştırın ben onunla karadut özünü karıştırıp icirdim 1 er tatlı kaşığı Dr fahri Öztürk Instagramda onda izledim o mu geçirdi artık yaptığım doğal şeylermi Bilmiyorum şükür iyi oğlum şuan yukarda gördüm yorumda geniz akıntısından oluyor benim oglumda öyleydi öksürüğü 
(318 puan) tarafından
Burnu açık grip değil doktorunun recetesinde astım, alerjik diye yazıyor süt ürünlerine alerjimiz vardı bebekken doktoru da söyledi süt ürünlerini keselim diye özellikle de dikkat ediyorum. Dediğiniz kozalak şurubu ile karadut özünü bugün instagramda dediğiniz doktorunu gördüm keşfette doktorumuza yazdım kullanabilirsiniz dedi onu da deneyeceğim en son inşallah geçer biran önce
(2,067 puan) tarafından
İnşallah udi hindi yaginada bakın onuda deneyebilirsiniz kozalak açıldıktan sonra buzdolabında muhafaza edilecek 1 ayda tüketilmesi lazım mutlaka alerjik durum var bebeğinizde iyi takipde kalın ateş olmasın önemli olan o birde benim tuz lambam vardı epeydir kullanmiyordum onu denicem bugün açtım oda fayda ediyor odayı temizliyor birde size en önemli tavsiyem yıkanmamış koyun yünü bulun onu göğsüne koyun yada sırtına onuda yaptım ben birde Viks sürebilirsiniz ayak altına sağlıkci arkadaşım söyledi birde çok az göğsüne
(318 puan) tarafından
Viks sürüyorum işe yaramadı kozalak şurubu içinde verdiğiniz bilgiler konusunda teşekkür ediyorum buzdolabında muhafaza ederim. Yukarıda bir arkadaş kulak burun boğaza da götürün dedi onu da degerlendiricem. Yün nereden temin edebilirim bilemiyorum
(2,067 puan) tarafından
KBB götürün mutlaka bende götüre medim çünkü uzman çocuk doktoru antibiyotik ve şurubu verip gönderiyor çünkü nekadar çok ilacı yazarsa para alıyor onlar.. yün internet de var ama tabi temin edebileceğiniz bir yer varsa daha iyi olur özellikle yıkanmamis olması lazım ben birebir tesadüfen aşağı mahallede vardı aldım köye taşındım çok çok gecmjs olsun önemli değil inşallah iyileşir yavrunuz en kısa zamanda
(318 puan) tarafından
Çok çok teşekkür ediyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annebebek34 (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 222 göst.
25 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serraalya (8 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,270,134 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...