0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Benim izmirde evim var eşimin işi dolaisiyla başka şehire gitme durumunda kaldık ve burdan eşyalı ev tuttuk. Benim evimin anahtarı kayinvalidem de var daha doğrusu eşim verdiği için kendi anahtarını var aile apartmanı. Dün de kaynanamin bacisinin eşi vefat etti. Bacisinin dünürlerini bizden müsade istemeden biz olmadan Benim evimde yatırmış.  Insanlari ne ben ne de kaynanam taniyorlar ankaradan gelmişler. 

3 Cevaplar

0 oy
(6,215 puan) tarafından
Tanimiyosa kaynanan nasil yatiriyolar sende
(105 puan) tarafından
Tanımıyorlar sadece dün cenazede görmüşler alıp evlerine getirmişler ve benim evime çıkarıp yatirmişlar. Ve bizden müsade istemeden ki isteseler bile buna müsade etmezdik. 4 katlı bina 3 tane ev daha var ve kendi çocuklarla kalıyor alt katta eltimler kalıyor üst katta görümcem kalıyor yani onlar evdeler benim boş evime çıkarıp yatirmislar. Çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum eşimle birbirimize girdik onlar yüzünden
(6,215 puan) tarafından
Bnce haksizlar o kadar ev var yatirsaydilar evlerinde yatirmiyacaksalar niye senin evine guvenim devet ediyolar
(105 puan) tarafından
Şeytan duymayiz bilemeyiz diye düşündü kaynanam sanırım. Birde eşim aradığın da yalan söylemiş burda yani kendi evimde  yatırdım diye.
-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından
Kendisimi söyledi birde 
(105 puan) tarafından
Hayir ben eltime sordum o söyledi.  Bende eşime dediğimde eşim aramış annesini birde yalan söylemiş burda kaldılar diye
0 oy
tarafından
Davranışı hoş değil size sormalıydı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 304 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Busebade (963 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 299 göst.
28 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,732 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
11 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,807 soru

23,655,600 cevap

308,714 kullanıcı

...