Benim postlarda vardı bakabilirsin.
24 aylıktan beri bez değişimlerinde tuvalete gönderdim yapıp geldi. 25 aylıkken hevesliydi de denedim etrafı dinleyip birden keseyim derken çok bağırırken buldum kendimi çocuk korktu istememeye başladı bezi bağladım ara verdim. Yeniden arada göndermeye çalıştım itiraz da etti ama arada gittiği de oldu. Zorlamadım kendi bildiğim yoldan gidecektim.
Şu an 28. Ayindadir. 27 ayda başladım. Gündüz 12 de bez çıkardım. Bir kaç saat açık bıraktım altını gidip yapıyordu. Saat 4 5 gibi yeniden baglardim. Zaman ilerledikçe gündüz açık bırakır oldum. Akşam bağlıyorum hava soğudu artık gece ıslatır ben geç farkederim diye uykudaki eğitimi gündüz uykusunda vermeye çalışıyorum. Ona alışıp gece bezini kuru almaya başlayınca geceyi de bağlamayacam.
Eğitim devam ediyor yarış atı değiliz biraz zaman alacak ama olsun yıpranmadan halletmek daha önemli.
Şu an ki ilerlememiz.
İlk başta altı komple ciplakken yapardı pijama giydirince ayirt etmez altına kaçırdı. Onu hallettik.
Gündüz uykularında bezsiz uyuttum, tedbir olarak altına muşamba serdim şu an onu sermiyorum artık. Gündüz uykusunda ıslatmiyor. Uyumadan tuvalete gider uyanınca yine gider.
Büyük abdesti tutar yapmazdı ne tuvalete ne lazimliga altına kaçırdı olsun dedim. Bilerek pijama giydirdim ayaklar lastikli zaten yere falan dökülme olmuyor. O rahatsız olmaya başladi Kendisi lazimliga yapmaya başladı. Arada kaçırdığı yine oluyor ama olsun. Ona da alışacak
Genelde bir yere gidecek olsak bezi bağlarım. Parka da çıkarsak baglardim. Geçen gün onu istemedi bezsiz çıkardım kuru geldi eve.
İşimize geldiği gibi hareket ettik çocuğun kafası da karışmadi.
Kakayi tamamen halletmek birde gece bezini kuru almak kaldı....ki kakayi halletik sayılır çoğu bitti. Geriye birşey kalmıyor bizde böyle gitti.