Böyle dolandırıcılık görmedim benim eşimin dayisi kızına link atmışlar istegram hesabınız silinecek giriş yapın felan diye kızda öğretmen abisi avukat bu linke basmış hesabını çalmışlar durum yapmış lar teşekürler kazandım felan diye bende buna mesaj attım abla nasıl kazandın diye numara vereyim vatsaptan yaz sende faydalan felan benj ikna etti. Bende sabah eşime bir diyim öyle yapayım dedim.bana yarım saat içinde kazanıyor sun şimdi yap sabaha sürpriz olsun eşine dedi. Ben 2 bin attım yarım saat sonra vatsaptan aradılar ekran atilar 85 bin kazanmisim sahte dekont yapmışlar aynı gerçek gibi paraniz geldi dosya masrafı ödeyin para hesabınıza geçsin başka numara aradı bu arada e 2 bin olmuş sana ,85 bin ne kadar dosya masrafı dedim 3 bin dedi bende o kadar bakiyem yok parayı atın bende atayım dedim olmaz bizle alakası yok dosya masrafı dedi. Bende ilk başta neden demediniz dosya masrafı var diye . Neyse ne kadarınz kaldı dedi 1800 var dedim siz onu atın biz bir şekilde parayı hesabiniza geçirelim askıda kalmasın dedi kalktım onuda attım bu sefer yine başka biri başka numaradan vatsap tan aradı dedi paranız askiya alındı eksik ödeme yapmışsınız 1300 kalmış ben kilandim bende yok az önce diğer kişiye anlatım ben dedim. Sabaha kadar bir bakin belki bir borç felan bulursunuz dedi tamam dedim bana dalga geçer gibi bide içinizi ferah tutun sabaha herşey çok güzel olacak dedi sabah yine yazıyor para istiyolar yok bulamadım dedim. Bende eşimin dayısı kızını aradım orada anladım ki dolandirildim çocuğumun coclugumun rızkı gitti haram zıkkım ediyorum