0 oy
85 göst.
Diğer kategorisinde (71 puan) tarafından
1 aylık kızım var normalde huzursuz değil ama mesela bugün baya uyuduktan sonra akşam ortalığı birbirine kattı karnı tok altı temiz gazını da çıkartıyorum bence hem ağızdan geğiriyor hem alttan pırt yapıyor ama. Asla ağlaması durmuyor sallıyorum olmuyor emziriyorum istemiyor emziği kabul etmiyor uykusunda var biliyorum ama uyumuyor da ne yaptıysam.bu kolik bi bebek olduğu anlamına mı geliyor. Kolik bebek anneleri kendi durumlarını anlatırsa sevinirim. 

4 Cevaplar

0 oy
(1,239 puan) tarafından
Gaz lı bebek demek biz 4-5 kadar çektik zor bir durum Allah sabır versin ben 2. Aydan sonra aquline almıştım dene istersen veya başka markalarda var bi bak eczaneye veya çocuk doktoruna sor bi
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından

Kolik bebek gunun belirli saatlerinde ne yaparsan yap avazi ciktigi kadar ağlar bnm oglum aksam saat 9da başlardi 11e kadar aglardi gaz yüzünden :(

0 oy
(347 puan) tarafından
Benm kızım kolik bir bebekti çok çektim gazından almadigim ilaç kalmamıştı hep ağlıyordu hocada dua bile yaptırmıştım 9 alik olana kadr cektim 9 aylıktan sonra arada oluyordu 
(2,756 puan) tarafından
Bizde de aynı şekilde ve hiç biri fayda etmemişti. 1 yaşına kadar da sürmüştü:(
Akşam üstü ağlamaya başlardi saatlerce. Akşam olmasın isterdim :)
0 oy
(210 puan) tarafından
Gazlı bebek demek ve her gün belirli saatlerde ağlarlar bizde tam 4 cü aya kadar sürdü bu 1 aydır çok şükür düzeldi ya Allah yardımcınız olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
14 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 191 göst.
7 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde szngns (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 216 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu