+1 oy
647 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Babam Perşembe gününden beri yoğun bakımda bir iyi oluyor bir kötü.benim amcamın qptal karısı ,sen yay butun mahalleye babamdan için oldu diye.insanlar baş sagligina arıyorlar .bir de insanlara ölmediğini anlatıyoruz canımız zaten yanıyor bir de bunu yaşıyoruz.neden benim etrafim bu kadar ***** Allah aşkına ya 

15 Cevaplar

0 oy
(135,100 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
ozge allahim sifa versin noldu babana
(11,927 puan) tarafından
Ah bacım ah Perşembe gününden beri ölüp ölüp diriliyoruz.annem geldi bana bende çok griptim cocuklara bakmaya diye.gerci izin alıp gelesiye dirildim.babami çağırdım bana gel yemek ye diye.gece işten çıktı sabah geldi bana çocuğu okula götürdü aldı geldi marketlere götürdü çocukları akşam yemek yedik güldük kahveler içtik.bir anda ben nefes alamıyorum dedi.tansiyon sandık.ambulas çağırdım .hastahaneye giderken bilinci kapanmış ardından ilk mudahile alaninda kalbi durmuş masajla 5 dk sonra getirmişler o saatten beni yoğun bakımda kendini bilmeden entube yatiyor.bir iyi diyorlar bir kötü diyorlar.cigerlerinin %80 ninde ağır enfeksiyon tahribatı varmış.bekliyoruz .çok korkuyorum
allahim safi ismi hurmetine sifa versin insaallah hastanelerde belirli gunlerde yogunbakim ziyareti acik oluyo 5 dk gosteriyolar eskisehirde pazartesi carsamba cuma gunleri yogunbakim hastalarini 1 kisi 5 dk gorebiliyo hangi hastanedeyse ara ogren 5 dk olsa gor
(11,927 puan) tarafından
Evet bu gün görüş var.cuma biz gördük kardeşimle bu gün annem girecek inşallah.
en azindan gorursunuz allah sifa versin rabbim yardimciniz olsun
(11,927 puan) tarafından
Amin aminnn rabbim halimize acısın başımızdan eksik etmesin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aaa dengesiz kadına bak 

Allah şifalar versin 
(11,927 puan) tarafından
Bogsam bunu hakkım değil mi benim ya
tarafından
Haklısın vallah
0 oy
(1,281 puan) tarafından
Geçmiş olsun . Allah şifasını  versin babana inşallah.  Geri.zeka.li olmak için can atıyorlar.  Kötü günde bile insanlara destek değil köstek olmak için yaratılmışlar...
(11,927 puan) tarafından
İlk gün dışarıda haber bekliyoruz geldi bu gerizekalı bana diyor ki bizim tanidikta böyle oldu.
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bırtek senin degıl yavrum bende de var bu seçmecelerden Allah basımızdan bır an once eksık etsın ınsallah 

Babacığına acil şifalar diliyorum 
(11,927 puan) tarafından
Vallahi göreyim bir tane vuracağım agzina
0 oy
(1,661 puan) tarafından
S alak ya arayıp kadına desene ölmeden öldürdün. Ölmesinimi istıyosun diye 

Allah şifa versin canım 
(11,927 puan) tarafından
Obur yengem vermis zaten ağzının payını hemen
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda güzel haberini alırsın canım o kadını da ara ağzına s.c g,erizekalı 
(11,927 puan) tarafından
Diğer yengem zaten gerekeni yapmış sokakata bağırmış yuzune
0 oy
(14,715 puan) tarafından
Var böyle tipler 

Allahım şifalar versin 
(11,927 puan) tarafından
Amin amin tez vakitte inşallah
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Acil şifalar dilerim Allahim tez zamanda babanızın sağlığı ile yüzünüzü güldürsün inşallah.
(11,927 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Ah bacım ah torba degılkı agızlarını büzesin kızım günlerdir yogunbakımda mıllet dua edecegıne geçmiş olsun diyecegıne kusur arama anneliğimi soegulama peşindeler bu ınsanlar böyle:(((
(11,927 puan) tarafından
Öyle insanlar gebersin inşallah.gunlerdir canımızın yangınını bir Allah bir de sen anlarsin .bir de neller yaşıyoruz.
(2,704 puan) tarafından
İnsanoğlu bacım çiğ süt emmiş hic ölmeyecekmiş gibi hiç başlarına nusubet gelmeyecekmiş gibi yaşıyolar Allah ıslah etsin ne diyim ne gözüm görsun istiyorum ne kulagım duysun Allah a havale et
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Amcanın eşini ara direk deki adamın mezarını sen mi kazdında millete öyle dedin nasıl dediysen öyle düzelt ben şuan babamla ilgileniyorum senin dedikodunla uğraşamam vaktim yok de kapat yüzüne terbiyesiz ya 
(11,927 puan) tarafından
Obur yemgem sokakta bağırmış yuzune
(6,086 puan) tarafından
İyi yapmış valla yaptığı ayıp bişey ya.. Rabbim şafi ismiyle şifa versin bu arada bacım
0 oy
(17,398 puan) tarafından
Sorma ya insanlar bazı olayları abartmayı çok seviyor. Biz de kendi evimizi inşaa ettirirken tuttuğumuz kalıpçıya elektrik çarptı. Adamın ayakları yandı olduğu yere yığıldı. Beni taaa Adana'dan insanlar arıyor ay duyduk iscinizi elektrik çarptı da elektrik onu savurmus damdan aşağı düşmüş. Tövbe yarabbim diri adamı öldürdüler ya hayır bir de numaramı nerden bulup arıyorlar anlamıyorum 
(11,927 puan) tarafından
Heh .ne ara neredeki tanıdığın haberi oldu demi
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin canim 
(11,927 puan) tarafından
Amin aminnn.
0 oy
(407 puan) tarafından
Amann bacııım Rabbim şifasını versin inşallah canım yaa sizin kalbinize de insirah ferahlığı versin 
0 oy
(18,354 puan) tarafından
Whatsapa durum yaz hangi gerizekali çıkardı bu dedikoduyu bilmiyorum ama babam hayatta şükür diye 
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Amca karılarındannn nefret ederim boş ve geteksşz bir akraba (akrep) bağı…

Çok geçmiş olsun cnm Rabbim acil şifalar verisn eksikliğini göstermesin

İlgili bir soru bulunamadı

410,733 soru

12,358,572 cevap

41,278 kullanıcı

Kategoriler

...