Şimdi çocuklar olduğunda öncelik tamamiyle çocuk ve bakima kayıyor sonra onlar icin olmasi gereken temizlik sinra beslenme alternatifleri vs ister istemez çünkü olmasi gerekende oo bende aynı düşünüyorum Ama tabi arkaya attigimiz diger seylerinde hayatimizdaki etki alanini unuttugumuz icin bir bedel odeme donemi basliyor
.
Bu durumun benzerini yaşamaya başladığımı gördüğüm zaman neler oluyor derken kendi alıştırdıgim şeyleri duydum esim "sen yorulmussundur dinlen seni dusundum ,Ayca yeni yatti belki uyanir falan diye acele ettim diyince bende hemen jeton dustu.Boyle dedigime bakma bende jeton o cumleleri kuran kisi yani roller degisince fark ettkm.
Alışkanlıkları yenileri değiştirmeye basladim tavsiye ederim sizin zaman çok geçmiş 6 yil fark etmek için uzun bir süre. Ama hiç zor değil.Kendi istediklerinizi düşünün o ruh haline göre davranın
Yani utanacak birsey yok 2 çocuğunuzun babası 6 yıllık kocanız önce kaptan olmayı öğrenmelisiniz.Bunun içinde talepleriniz ve beklentileriniz yaşamak istedikleriniz ile ilgili ortam hazirlamali ve bu sizin organizasyonunuz olduğu için her adıma sizin karar vermenizi eşiniz canı gönülden isteyecektir.