Neyi nerden başlıyım ki sözüm ona severek evlendik 1 oğlumuz var 2. Ye hamileyim
Ben gerçekten seviyorum es olarak sadığım
Ona sorsak seviyor davranışları konuşmaları tmm ama bana sadık değil hep biseyler yakalıyorum telefonda hep bir bahane inkar ama olan ortada 7 ,8 ay önce yine yakaladım inkar eti ama olan ortadaydı 3 gün evden gitim arkamdan kendi geldi ama yine inkar eti yanış anladın dedi 1 ay boyunca doğru düzgün konuşmadım. Inkar üstüne inkar eti
Dedim allah için çocuk için bu sefer susuyorum .
Ama bu 1 aydır için de yine şüpe düşmüştü hisetim dedim var biseyler ama konuşması davranışları hiç bir şey yok yani ilgileniyor dışarı götürüyor , övüyor
Ama için de var sıkıntı dedim uyurken bakım telefonuna 1 hafta kendime direndim yapma bisey yok işte şeytan vesvese veriyor dedim
Sonra dayanamadım baktım arama motoru ciplak eskort kadınlarla dolu birine de yazmış cevap vermemiş karşıdaki kadın karıştirsam daha neler bulurdum allah bilir mesajı gördüm bıraktım . Uyuyordu telefonu fırlatim ne oldu dedi hiç ses etmedim anladı ses etmedi oda. Evimde yatılı misafir de vardı dedim sesimiz çıkmasın sabaha kadar ağladım 5 aylık hamileyim 3 gündür hiç konuşmuyorum arasa açmıyorum
Neden deseniz konuşmak istemiyorum biktim artık ne diyim olan ortada bağırsam bağırsam bana karnimdakine günah çıkıp gitsem ablamin pazar günü nişanı var çok sevinçli kursaginda bırakırım