0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar ikinci doğumum olacak ama soguklra denk geliyor ben iki tulum beş kısa kollu zıbın alt üst iki takım aldimda diğer eksikleri vs hep tamamlandimda sadece sormak istediğim alt üst takım pijama türü bulamadım yeni doğana normal hastane çıkışı aldım altına zıbın en üstünede yelek giydirecem acaba üşür mu ki bilemedim sizce ne yapmaliyim resimdeki misal hemşireye verilecek 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Üşür bence kalın battaniye al canım birde hastane çıkış setleri var beşli alabilirsin canım ama herşey çok pahalı olmuş ben oğluma ilk alisverisini bir yaşına kadar olan herşeyi bin TL ye almıştım hemde üç sene önce şimdi bir takım 300 olmuş yine alincak pek çok şey malesef 
(24 puan) tarafından
Yok ilkim oğlum canım ondan kaldı herşey onları alacağım da hastaneye maksat temiz olsun istedim
-Reklam-
0 oy
(12,798 puan) tarafından
2 takım az gelir 4 takım alın yanınıza en az alt üst takım olursa bezini değiştirmek daha rahat olur 
(24 puan) tarafından
Tamam iki takım daha alırım teşekkür ederim
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Üşümez hastahane çıkışı  böyle zaten pijama takımı zibin çorap şapka eldiven.

Yanına pamuklu battaniyede al birde biraz daha kalın bir battaniye hastahane içinde doğumm sonrasi için yeter bence.
(24 puan) tarafından
Onları aldim cnm elbise olarak kafam karıştı
(4,223 puan) tarafından
Hastahane çıkışı takımlar zaten pamuklu pijama takımı  ,çıtçıtlı body yelek çorap şapka  eldiven battaniye oyle degil mi karışacak birsey yok hastahanelerde odalar sicak siz pijama takımı bulamadığınız için zibin li takımı aldığınızı yazmışsınız bende normal o resimdeki çıtçıtlı body ustünün zibini ve yeleği olan 3 kat pamuklunun yeterli geleceğini düşünüyorum.minnosun ayaklarına güzel çorap kafasına şapka birde pamuklu battaniye tamamdır ama tek takım değil yanınızda muhakkak yedek kıyafetler inceli kalınlıkta olsun.Eve giderken yanınızda muhakkak kalin battaniye  yada bebek montu  gibi koruyacak extra giyim esyalari olsun.
(24 puan) tarafından
Allah razı olsun onu hallettim yedek kundak battaniye kalın koydum iki yelek aldım
(4,223 puan) tarafından
Allah sizden de razı olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız şimdiden hayırlı olsun.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 128 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 206 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,790 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 260 göst.
25 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 748 göst.

411,069 soru

12,373,385 cevap

42,609 kullanıcı

Kategoriler

...