Kizlar benim 2.5 yaşında oğlum var ve şuanda da hamileyim 16+5 günlük ve bu bebegiminde erkek olduğunu söyledi doktorum. bu saatten sonra cinsiyet değişmez değil mi? İlk başta biraz afalladım üzüldüm gibi bir şey oldu merdivenlerden inerken Eşime diyorum ki ben 2 erkek çocukla napacagım duygularım darmadağın anlayamazsın diye bir şarkı var ya bir yandanda beynimde o şarkı çalıyor sağlıkla gelsin işin şakası tabi
3 erkek anası ben evde her gün ayrı şavaş,
Nasıl anlatsam bilemiyorum, içim içime sığmıyor O deli dolu, neşe dolu kişi ben değilim sanki (sanki, sanki) Dışarısı buz gibi lapa lapa kar var, benim içim yanıyor Eksi kırk derece soğuk suda bile yüzerim inan ki (inan ki, inan ki)
Diye şarkıya giriş yapsam anlarsın durumu :)
Varlıklarına bin şükür
Ilk oglum 5,5 yasinda ikincisi 6 aylik. Ilk bende afalladim bi de hurafedir ama herkes kiz belirtileri var vs demisti. Ama iyiki erkek olmus. Ben kiz cocuk sevmiyormusum pek megersem Rabbim verirse hayirlisini verir. Arkadas olurlar birbirlerine.
Hangi renk huni takmak istersin Şu an ki sessizliğin tadını çıkar
Bende şimdilik bir 4 ay sonra iki erkek annesi olacağım inşaallah. Birinciyle pert olduk ikisini bir arada düşünemiyorum. Babası parka götürse eve pert geliyor oğlan hala dipçik gibi. Ben götürsem yine aynı sekilde. Enerjimiz yetmiyor. Hele bakalım küçük numara doğunca neler edecez. İkisi birbirinin enerjisini notrler artık.
İkinci belirti kıza benziyordu ama oda oglanmis. Şimdi düşünüyorum da bir erkek varsa arkası erkek olmalı. Garibim kız olursa hirpalanir abiyle.
İkisi birbirine dağ olur olsun zor belki ama güzel olacak herşey. Canları sağ olsun.
1,491,960 soru
24,378,951 cevap
348,563 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın