Kızlar balkonda oğlumun oyuncaklari vardi iceri alayim dedim bzim ev yolun kenariydi teyzenin biri geciyomus kızim bakarmisin annen nerde dedi evinde teyze dedim hayirdir noldu teyzecim dedim kizim benim oglum var seni isteyecektm ben dedi teyzecm ben evliyim iki oğlum var dedim yuzugumu gosterdim o zaman kiz kardesin yokmu senin cok guzelsin dedi var ama oda evlilik dusunmuyo dedim tmm kizim hayirli gunler dedi gitti iyiki esim yokmus evde şok oldum )))))))))
Ahahahahaha tovbe yarabbim pazardan domates alır gibi balkondan kiz alacak teyzeme bak ya
Hahaha
Bana esimin halasinin yaninda oyle olmustu kadin bidaha benle biye gelme yegenimle aramiz acilacak demisti
Haha sen konyadamisin yoksa gecen yaz arkadasima tatile gitmistim kadinla kizi geldi bizi durdurdu kiz dioki biz abime kiz arioruz bekarmisiniz die bende hemen dedim evliyim yuzugumu gosterdim arkadasimda nisanliydi bende nisanliyim dedim burda bildiginiz evlilik caginda biri var mi dedi arkadasimin gicik oldugu bir kiz vardi apartmanda onu soyledim 3.katta diye baktik ki oraya gitmisler iceri falan girmisler gulme krizine girmistik ama
Vallaha bizde parkta bi teyze görüp muhabbet etmiştik eşimle teyzede oğlum var bekar falan dedi eşime döndü kızkardeşin mi diye sordu
Geçen de pazarda biri annemle onumu kesti ) evliyim kardesim var ona yonlendiriyim seni dedim
Benimde başıma geldi görümcemin düğününde kadın geldi halaydan çıkardı beni eşim ordaydı ama görmedi
Ben hic erkeklerde oyle bi sey gormedm yaa ne degisik yaratiklariz biz
hahahah iyiymis benimde basima geliyo boyle ama en sacmasi annemlerin binasinda biri var beni istemislerdi bende istememistim gecen annemde kalmaya gittim yememis icmemis geldi ki kizin bosandiysa istemeye gelcez diye
1,491,652 soru
24,374,450 cevap
348,236 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın