0 oy
676 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,861 puan) tarafından
Biz niye birbirimize kenetlenemedik derdimize ortak olamadikk .ne  özlüyorum nede konusasim gelmiyor onlarla .Anam babam olmasa başımızda birbirimize selam vermiycez .öyle büyük problemde yok ablam ablalık yaptı evyallah ama kafa yapımız fikrimiz farklı soğudum

Öyle telefonla arayıp konuşmuyorum babam görüntülu arayınca selam veriyorum okadar bitane abim zaten aileden uzak .en büyük abim arada konuşuruz okadar basım şkıssa sanki hiçbirini aramam gibi geliyor

12 Cevaplar

+2 oy
(444 puan) tarafından
Bir video yapmıştım  KARDEŞLE EVLAT SEVGİSİ EŞ DEĞERDİR RABB'İM AYAKLARINA TAŞ GÖZLERİNE YAŞ DEGDİRMESİN yazmıştım biride yorum yapmıştı

Kardeş kazığı yemeyenler için o   bende ne alaka demiştim 5 kız kardeşim var 4 ü hariç biriyle ne konuşur nede yüz yüze geliriz nede birbrimizle görüşmek isteriz o derece şimdi okadar iyi anlıyorum ki DÜŞMANIMI ANNEM DOĞURMUŞ  cümlesi ne kadar doğru 
tarafından
Kardeşlerden yana sıkıntım yok ama benim düşmanımı anneannem doğurmuş bilmem anladınız mı :(
(51,590 puan) tarafından
teyze mi dayi mi
tarafından
Kendi annem
(51,590 puan) tarafından
oda geldi aklima da konduramadjm
tarafından
Herkes anne olamıyor
-Reklam-
0 oy
(205 puan) tarafından
Bizi anlatmissin
(3,861 puan) tarafından
Uzaklıklami alakalı yoksa hayat mücadelesi derken gerekmi duyulmuyor
(205 puan) tarafından
Sevmiyoruz birbirimizi tamamen bu
(3,861 puan) tarafından
Himm bilemiyomm canla yansa canım yanar
0 oy
(3,475 puan) tarafından
Keşke kardeşlerim yaşasaydı da bu zalim dünyada tek büyümeseydim diyorum 
(1,241 puan) tarafından
Bende :(
(3,861 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin .Sağlıkları yerinde olsun .Canları yanmasinn
0 oy
(1,474 puan) tarafından

Ana kız bu ben ya :D

(3,861 puan) tarafından
Annem benim hayat enerjimm
0 oy
tarafından
Biz öyleyiz yaaa bir birimizden cekiniyoruz resmen konuşmuyoruz 
(3,861 puan) tarafından
Çekinme değilde resmen el gibiyiz bı soğukluk var
0 oy
(363 puan) tarafından
Üzüldüm sizin adınıza bence bu düşünce lerin ayrı olmasıyla ilgili değil anne ve babanın yapacağı bir şey ve anne ve babanız aranız da bağ oluşturamamış çocukluktan gelen bir şey bizim konuşmadığımız bir gün yok abimle ayrı dünyaların insanlarıyız ama biebirimiz için can veririz ben tesettürlüyüm eşim imam ablam asla sevmez  aksine açık biri her konuda ayrıyız ama öyle çok seviyoruz ki fikir ayrılıklarımız çok ve çoğunun sonu da tartışmayla biter ama sanki o laflar hiç edilmemiş hiç konuşulmamış gibi konuşuruz bizim hatta aşırı bir durum var aramızda çok şükür hiç birinin eşleriyle bir sıkıntımız yok ama ablamlar eşimden vazgeçerim sizden geçmem der abim de öyle der ben hatta onlara eşimden vazgeçmem kusura bakmayın diyince baya gülmüştük bana zaten koca köylü derler yani bu annemin babam vefat ettikten sonra bizi bir arada tutmaya çalışırken yaptığı bir bağ inşallah sizde ne sorununuz varsa halledersiniz ve iyi olursunuz 
(3,861 puan) tarafından
Zmn ne gösterir bilemem Allahim sıkınti keder vermesin hicbirine
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Abimm geberse su vermem ama kızkardeş candr 
(3,861 puan) tarafından
Ne yasattiggi bilemiycem ben okadar  katı olamam
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Bir abim bir bacm var ikisinden de soğudum hareketleri lafları ona olan merhametimi sevgimi bitirdi
(1,536 puan) tarafından
Bende abimle
(3,861 puan) tarafından
Öyle yapacak bişey yok oyuzden aramiyom
(1,536 puan) tarafından
Bende aramıyprum özlemiyorum da özlenecek karakterde birisi deil Ancs mıhtaç olunca yazar bende muhattap olmam
(3,861 puan) tarafından
Abim arada arar onla konusiyom ablamla konusasim yok annemle daha çok samimiyimm
(1,536 puan) tarafından
Annemle konuşurum abimle asla kardeşimle artık konuşmam zaten babam aşkoşum benim
0 oy
(11,497 puan) tarafından
Ablamla arkadaş gibiyiz hergün konuşuruz ama abimle öyle değil aramızda mesafe var erkek olmasından kaynaklı olsa gerek birde yenge denen şey var eskiden daha iyiydik abim ne zaman evlendi aramız soğudu. Yılda bir iki kez konuşuruz abimle iyi olmak için yengemi arar sohbet ederim evime davet ederim ama yine de yaranamam 
(3,861 puan) tarafından
Aynn gelin girince öyle erkekler değişiyor ablam evlenince halini anladım cocukdan bunaliyo diye Altan aliyodum ama artikk konusasim .
0 oy
(51,590 puan) tarafından
benimde bir yaş büyük abim var hep didisiyoruz bu yasa geldik hala on dakikadan fazla iyi duramiyoruz hep tersler o haklidir o der sen diyemezsin bisey.
(3,861 puan) tarafından
Doğrudur bende ablam bunaliyo çoluk cocukdan diye gülüp gecerdimm ama artikk yaş ilerledi bazı şeyler Altan alamiyom
(51,590 puan) tarafından
yok alinmiyo gerçekten. hastalikla büyüdü askerligini zor yerde yapti alttan al diye diye kucuksun bosver ee bende geldim 36 yasina yapiyo.kiriyo sonra pisman oluyo gonlumu almaya calisiyo
(3,861 puan) tarafından
Aynn benim yas29 oldu çocukla ilgili diyo baana laf soyluyo
0 oy
tarafından
Bence bu anne babadan kaynaklanan bisi bizde oyleyiz bi ablamla bide erkek kardrsimle iyiyiz bi ablamla dusman gibiyiz bi abim de var 12 senedir gormedim 3 4 ay da bir konusuruz bi abim de var varligi yoklugu belli dil
(3,861 puan) tarafından
Zaten baba tarafı kardeşleri hep aynı  bağ yok dedem bütün kardeşleri küs .
Annemin de öyle bı bağ yok kardeşleriyle hepsi uzakda
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Bir ablam var ama olmasada olurmuş ben aramadan aramazdı bende aramayı bıraktım bir yıldır ne sesini duydum nede kendini gördüm ben gebeyim bir saniye bile olsun aramadı artık kardeşim falan yok zaten aile kopuk alıştım artık kimsesiz olmaya sadece yeğenlerimi özlüyorum okadar
(3,861 puan) tarafından
5 aydır bnde aramiyom normalden WhatsApp babam arayınca mecbur selam veriyom ama içimden gelmiyor .bana nasıl bile demiyo hamileyim dediğin gibi demesse demesin ben buygum diye hep alltan aldım kendinin annelik konusunda yannislari vardır .herkes mükemmel değil hep bana karşı böyleydi büyü biraz çocuksu olma hep böyle diyip durardi

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 473 göst.
15 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 847 göst.
24 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 903 göst.

409,901 soru

12,323,836 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...