0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (21 puan) tarafından
Özel hastane istemiyorum devlet veya araştırma şehir hangi hastaneyi tavsiye edersiniz perinatoloji takipliyim gebe takip de olur memnun kaldığınız doktor bilgisi iyi olan bir yer arıyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(14,735 puan) tarafından
Hastane kalmamış ki hepsi ya etlik şehir ya Bilkent şehire gitmiş 3 tane hastane gezdim hepsi etliğe gittiğini söyledi direk etlik veya Bilkent git uğraşma ben gibi 
(21 puan) tarafından
AA öyle mi zaten bilkente gidiyorum ama farklı bir hastaneye daha gitmek istiyordum etlik Zübeyde Hanım hastanesi nasıl bilginiz varmi
(14,735 puan) tarafından
Zübeyde iyice Suriyelilerin olmuş doktorlar yanlarında Arapça tercümanla oturuyor hiç beğenmedim ben 1 kez gittim oraya kapı açık bir sürü kadın eşiyle gitmiş okey ama kapıyı dahi kapalı tutamıyorlar sen muayene olurken sürekli içeri gözüküyor felan bir daha da gitmedim 2019 du gittiğim
(21 puan) tarafından
Anladım tezekkurler canm. Gazi üniversitesi ve gataya randevu aldım buralardan memnun kalmazsam bide cebeciye randevu aldım
(14,735 puan) tarafından
Gata 2019 da covid hastanesi olmuştu o yüzden bırakmıştım orası :) sağlıkla alın kucağınıza
(21 puan) tarafından
Gataya geldim muayene oldum doktor çok ilgiliydi bütün personel güler yüzlü nazikler doktor ekranı çevirip bebeğimi gösterdi ve hep olumlu açıklayıcı konuştu hastane gerçekten çok iyi sanada tavsiyemdir canm. Sende sağlıkla kucağına al inşallah teşekkür edrrim
(14,735 puan) tarafından
Ben hamile değilim kuzum :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pursaklar gidebilirsin takip icin vefa Şakar var çok ilgili bir doktor geneldede tenha oluyor ama ikili üçlü tarama ve ayrıntılı ultrason yok doğum vardı kaldırıldı şimdi noldu bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 75 göst.
0 oy
9 cevap 179 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Belogs (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 132 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 672 göst.
10 Şubat 2020 Aile kategorisinde Yprkist (434 puan) tarafından soruldu