Merhaba Sevgili Anneler ve Anne Adayları, Öncelikle, Sebamed ile birlikte düzenlediğimiz anketimize katılım sağladığınız için kalpten teşekkür ederiz!☺️❤️ 24 Ekim saat 15:00'te anketimizi kapatmıştık ve şimdi en güzel kısmı geldi: Sebamed'in hediye Bebek Şampuanı'nı kazanan 50 şanslı anne-baba! Gizem T. Semaaa87 havvayavuz Misralardaki huzur zeliha ada Nisacan Gamzeakarsu Prensesannesi. Zehra19 Asabii Fkolgun Ellciiin Caglat Sdsdscey5 Adaada 2 melek annesi 27 slnhlt Elfgln Senemerken Leeylaa nihanimmm Pembikmor Duchandess Hanifeliii ÖyküSelin Mk1 Melisin annesi Fadile Nurcannur Lavinya132 Gamzecsknn Zuhal6565 Vuslat_vuslat Biranne53 Mldnz Nazli.51 Mevaninannesi Zühre'm Nurkorkmazz Masal4242 Tubas Ball Annesi Mervekrms Tuseminannesi Ebeeee tubaa3558 Ozcn_silan Egitmen Endmyvzz
A*** D*****(kullanıcı adını hatalı yazmış) Eğer siz de talihliler arasındaysanız, çok yakında sizi özel mesaj ile bilgilendireceğiz. Hediyenizi aldıktan sonra, miniklerinizle yaptığınız deneyimleri bizimle paylaşmanızı çok isteriz. Bunun için ürünü kullanan veya hediye geldikten sonra kullanan kullanıcılarımızın yorumlarını aşağıdaki posta yapmalarını rica ediyoruz.
⇒ ⭐ Sebamed Baby Şampuan ⭐ ⇐
Kazanan herkese şimdiden kucak dolusu tebrikler! Bu tarz etkinlikleri arttırmak için elimizden gelen çabayı gösteriyor olacağız Kim bilir, belki bir sonraki şanslı anne siz olacaksınız! Sevgilerle,
Tabiki de bana çıkmadı şans mı var
Nick tanıdık gelen bi Eğitmen var
Aaa teşekkür ederim ilk defa cekiliste kazanmışım
Yaaa ömrümde ilk defa Bi çekilişi kazandım aşırı mutluyum hahaha
Çıksa şaşardım zaten
Nerde ben de o şans zaten çıkanlara hayırlı olsun güle güle kullansınlar
1,491,926 soru
24,378,556 cevap
348,532 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın