0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (3,197 puan) tarafından
3 aylık oglm viral enfeksiyon kapmış çok kötü oldu ilçedeki doktor muane etti merkez deki alerji enfeksiyon bölümüne sevk yaptı gittik neyseki korkulacak bişi yok birkaç gün geçer dedi ilaç verdi , diğer oglum için AVM ye gittik baya oyun flan oynadı yemk faln derken eşim de kendime bisiler bakicam giyicek bisiyim yok dedi cocujalr mız mizlaninca doğru duruşt bakamadi arkadaşımla gelirim sizi birakim dedi neyse  saat 3 de çıkrık 4 30 eve geldik şaka yapıyor sandım ciddiymiş 2 arkadaşıyla beraber tekrar 1 saatlik yol a gitti alışveriş yapmak için biraz sinir oldm ama doğum günü diye bişi dememdim 

6 Cevaplar

0 oy
(4,690 puan) tarafından
Olabilir cnm ben sakin kafayla alisveris yapmaya bayilirim belki esiniz de  arkadaslariyla gitmek istemistir dogum gunuymuste sorun etmeyin bence
-Reklam-
0 oy
(4,578 puan) tarafından
Ben sinir olacak birşey göremedim. Ben kıyafet alışverişi yapacağım zaman eşime bırakır çıkarım çocuğu. Olmuyor çünkü çocukla ki kendin de yazmışsın zaten bakamadı diye.
0 oy
(2,166 puan) tarafından
Eee hakli bende  kendime bisey alamiyorum oğlum huysuzluk yapinca online alıyorum  yada oğlum okuldayken gidip sakin kafayla alıyorum 
0 oy
tarafından
Ciddi ciddi buna sinirlendim mi 
0 oy
tarafından
Sinirlenmeye bence hakkın yok gayet doğal çocuklarla bişey bakilmiyorki anlamıyorsun yani
0 oy
(9,066 puan) tarafından
sorun etme canım arada izin ver bişey olmaz

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 221 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
22 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Fatma1112 (462 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
4 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ulutas11 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eslemmhatununannesi (340 puan) tarafından soruldu

414,217 soru

12,466,057 cevap

46,899 kullanıcı

Kategoriler

...