0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (1,496 puan) tarafından

Arkadaşlar 37+3 haftalık gebeyim. Bu çocuk doğmak bilmiyor :D Gerçekten nasıl bir hasret bilmiyorum. İnsan daha önce hiç görmediği birini özler mi, özlüyorum. Normal doğumla geleceği yok acaba sezeryan mı olsam bir an önce gelse diyorum. :D Çok ayrı bir heyecan. Benim gibi olan anne adayları var mı? Normal değil mi bu duygularım. :)

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Keşke azcık daha içimde dursaydın kızım diyorum şuan 2 aylık :)) 
(7,701 puan) tarafından
Benimde öyleydi şuan hala aynıyım ağırlar devam ediyor uyku desen hamileyken daha iyi uyuyordum jsjsjs yinede onun kokusu yetiyor ♥️
tarafından
Benim kızdan için down sendromlu demişlerdi o kadar merak ediyordum ki biran önce doğsa da görsem diye 36 da erken geldi ama sağlıklı geldi çok şükür şimdide uykusuz geceleri düşünürsem azcık daha dursaydın annecim diyorum ❤️
(7,701 puan) tarafından
Banada 3 hafta geriden geliyor demişlerdi gerçi bebişim minnacık ama bı sağlık sıkıntısı yok. Korkuyor insan böyle şeyler söylenince
tarafından
İlk kızım da iki hafta geriden geldi 39 da 2.5 kilocuk doğmuştu neyse ki sağlıkları yerinde olsunda kilo çokta önemli değil❤️
(7,701 puan) tarafından
Aynen canım bı hafta oldu toparlanmaya başladı maşallah zaten ♥️
-Reklam-
0 oy
(1,962 puan) tarafından
Valla canım  bnde senin gibiydim ikinci gebeligimdi planlı sezeyan di amaa gün belirlemeye gittimki doktora  sancı çıktı doğru başka hastaneye sevk ettiler  sanci devam edince akşamına acilen sezeyana aldindim demem o ki hersey her olabilir her han gelebilir bebeğin  sağlıkla  kucağına  al inşallah  canım 
(1,496 puan) tarafından
Normal istiyorum ama bilmiyorum böyle giderse doğmayacak herhalde:/
(1,962 puan) tarafından
Daha var canım 40 kadar yolu hangi zaman hayırlıysa o zaman gelsin sağlıkla
(1,496 puan) tarafından
Amin inşallah :)
tarafından
Benim de boyle oldu gun almistim hatta bir de nst ye girdim ki sanci var ve kesilmedi direkt sezaryene alindim hem de 37+3te :)
0 oy
tarafından

Doğunca geri girsin istiyorsun ahahah :D:D

(1,496 puan) tarafından
Muhtemelen öyle olacak :D
tarafından
Ben hep öyle düşündüm de sakin bir bebeğim var şükür :D ilk 2 ay zorluk çekersin sonra rahatlarsın sen rahat olursan tabi
(1,496 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(2,157 puan) tarafından

5 ay önce bende öyle diyordum her sabah gün sayardım ama şimdi anam ağlıyor :D

(1,496 puan) tarafından
Ben de korkuyorum, nasıl bakacağım falan diye. Eşim ne kadar ilgilenecek bunları çok düşünüyorum. Ama bir an önce yüzünü görmek kavuşmak istiyorum.
0 oy
(8,512 puan) tarafından
39 haftalık doğum yaptım oğlumda şimdi yine hamileyim bunda nolcek bilmiyom
(1,496 puan) tarafından
Benim de içime 39. Haftada doğum yapacağım gibi bir his geliyor. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Hiç öyle demedim 5 aylık olucak doğuma giderken bile az daha dursaydı çıkınca ağlayacak açıkcak altını pislicek sürekli aglicak dedim en azından içimde aglamiyordu 
(1,496 puan) tarafından
Haha evet onları da düşünmüyor değilim ama çok merak ediyorum gerçekten.
(2,178 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin sağlıkla kavuş evladına
(1,496 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim:)
0 oy
(1,126 puan) tarafından

Bir yüzünü göreyim de içeri geri girebilirsin falan :D

(1,496 puan) tarafından
İçerde olması bir dert dışarda olması bir dert :D
0 oy
(4,825 puan) tarafından
Kız daha 37 haftalık doğmak blmiyo demek için çok erken asıl :) 42 ye kadar yolu var sabır, bugynlerın tadını cıkarmaya bak :) 
(1,496 puan) tarafından
Herkes doğumumu bekliyor iki tarafında ilk torunu olacak biraz da baskı var :) eşimin babaannesi bile ne zaman doğacak diye arıyor:D
(4,825 puan) tarafından
Hahah onlar cok acelecıymıs bakma sen :)
(1,496 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin inşallah:)
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Son haftalar hiç geçmek bilmiyor :) ben 20 haftalığım ben bile sabredemiyorum şu an gelsin istiyorum hemen :) 
(1,496 puan) tarafından
İlk zamanlar çok çabuk geçti ama şu an geçmiyor gibi geliyor :)
(11,033 puan) tarafından
Geçmez o günler ayy sonra bi bakıyosun ne ara geçti gitti diyosun..
0 oy
(1,080 puan) tarafından
37+2 den selamlar. 

Ya bi ben öyleyim sanıyordum. Tık yok. 40ı bulurum gibi. 

Biz de çok sabırsızlanıyoruz bakalım.  

Hayırla sağlıkla kucağına al ☺️
(1,496 puan) tarafından
Amin inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi. :)
(1,080 puan) tarafından
♥️☺️ amin amin
0 oy
(4,223 puan) tarafından

Sakin ol şampiyon :)) sekiz gun sonra sezaryen olcam ben de 37+2 yim bi yandan seviniyorum bi yandan da uzuluyorum kizimi benden aliyolarmis gibi hissediyorum. Allah omur verdigi surece yanında olucam anne olucam ama bi daha hic karnimda olmiycak ya da bi daha belki hic hamile olamiycam. Ayy ne bileyim herkeste ayri ayri deli sorular var demekki :D saglikla kavusalim yavrularimiza

(1,496 puan) tarafından
Aslında ben de üzülüyorum bir daha karnımda olmayacak doğduktan sonra ama ne bileyim gelsin artık oynamak istiyorum onunla :D
(4,223 puan) tarafından
Ben anın tadini cikarmayi sevenlerdenim sanirim o yuzden biraz daha sakinim :) nasil olsa dogacak sonucta :)) gelicek zaten az kalmis annesi sabret az daha
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Çok az kalmış sabret annesı ☺️♥️

Vakit çok hızlı geçiyor bende 33 oldum 
(1,496 puan) tarafından
Evet çok hızlı geçti :'( ve çok hızlı geçmeye de devam edecek sanırım. Bu annelik çok duygusal bir şey
(13,608 puan) tarafından
İlkinde de anlamadım bu sefer de. Yapacak çok hazırliğim var 33 olduk ha deyince anca yetişirım
Sağlıcakla kavuşalım inşallah
0 oy
(38 puan) tarafından
İlk oğlüm 40. Hafta da dogdu 2.oglumda 39. Haftada ve dogum yapinca keske fazla dursalardı diyorum şimdi 3.gebeyim bakalımnezaman fırlicak
(38 puan) tarafından
Bence hic isteme dayanmaya çalış kendini yırtsanda çünkü en güzel  anın olucak her zorlugun bi sevinci var. Sancılar zaten 3 dkikada bir girip cıkıyo adet sancısı gibi yada gaz sancısı gibi düşünün:)
(38 puan) tarafından
Eger özelde yapacaksan dogumunu acıyı tatmadan epidural isteyebilirsin acının yarisini cekipde sonuna geldigin biseyi bozma sakına :D
(1,496 puan) tarafından
Sancılarımı evde çekmeye çalışacağım çünkü hastane ortamında gerilmek istemiyorum. Eğer 3 cmle falan gidersem epidural isteyeceğim ama daha fazla acılma olursa istemem herhalde. Hayırlısı olsun artık. Bir şekilde çıkacak :)
(38 puan) tarafından
Ben ilk dogumumda suyum geldiginde sancım olmadığı hlde 3 cm açılmayla yatış yaptım ve 3 gun hastanede kaldım hafta sonuna denk geliyo nedense dogumlarim :) sancılarını fazla evde çekme bebiş susuz kalmasın. Aynen bişekilde çıkacak bebis artık hayrlisi olsun
(1,496 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
tarafından
40+1 de dogurdum 22 gunluk anamı ağlattı uykusuzluktan suan vucudum iflas heryerim agri yatamiyom simdide ânın tadını cikar dogacak elbet
(1,496 puan) tarafından
Eyvah eyvah :D korkunun ecele faydası yok
0 oy
(2,451 puan) tarafından
37+1 de gece aniden suyumun gelmesi ve sabahina doğuran ben :)
(2,451 puan) tarafından
Yok öyle bişey hissetmedim direk suyun akıp gittiğini hissettim sadece
(1,496 puan) tarafından
Doğumdan önce belirti oldu mu
(2,451 puan) tarafından
Evet karın ağrısı oldu afedersin ishal olmuştum. Lavaboya gittim kanamam oldu hemen hastaneye gitmek için hazirlanayim dedim suyum geldi birden
(1,496 puan) tarafından
Ben bu aralar hep ishalim belirti diyorlar ama tık yok
(2,451 puan) tarafından
Doğuma yakin bağırsaklar bozulurmuş
0 oy
tarafından

Ben senin haftanda ve gününde doğurmuştum normal olarak :) 

(1,496 puan) tarafından
Ay heyecanlanıyorum ya inşallah kolayca doğururum
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Sağlıkla gelsin canım ilk galiba :)
(1,496 puan) tarafından
Evet ilk teşekkür ederim:)
0 oy
(744 puan) tarafından
Bende öyle diyordum keşke başa dönsem diye şuan kızım 10 aylık oldu 
(1,496 puan) tarafından
Özlem oluyor değil mi
(744 puan) tarafından
Tabikide canım tekmesi vs gerçi benim kızım pek hareket etmezdi korkardım haftada 4,5 kez hareket ederdi oda az ultrasonda sürekli esnerdi uyurdu şimdi durmuyor o ayrı mesele
(1,496 puan) tarafından
Benimki gündüzleri yok geceleri uyutmuyor

İlgili bir soru bulunamadı

406,028 soru

12,171,551 cevap

36,639 kullanıcı

...