Hanimlar kendinize bakmayı sever misiniz? Yoksa saldım cayıra mevla kayira mı ))) Ben bakım yapmayı cok severim ama oglum dogdugundan beri biraz aksattım sanki:) Böyle bir gunumu kendime ayırıp iyice bakım yapasım var
Beni geç eşimi bile bakım rutinine soktum her cuma maske yapıyoruz beraber hahah
Çok severim ☺️ Zaten her banyoya girdiğimde banyodan önce, banyoda ve çıktıktan sonra bakım yapıyom rutinlerim var. Ekstra olarak saç bakımları ve tırnak bakımları yapıyorum çocuk yok tek eğlencem bunlar
Ikinci cocuk olduktan sonra saldim kendimi valla yalana gerek yok düğün fln oldugu zaman kuaföre gidebiliyorum artık
Ehhh kendime göre evet
Aşırı sevmem ugrasamam hergün bişile
cok severim bakim yapmayi ozguvenim artıyor yarin da kuaföre gidicem
en sevdiğim şey evin içinde saçlar fönlü spor ama şık bir kiyafet hafif ama göze gelen bir makyaj manikurlu tırnaklar temiz ev hazır yemeklerimle eşimi beklemek
Ben yaparım bakım içim rahat etmiyor yoksa açıkken daha çoktu kapalı olunca normal
Bekarken ki kadar olmasa da bakımlı olmaya çalışıyoruz işte minik bir bebem var ve eşim hiç makyaj yapmamı istemiyor sevmiyor
Bu aralar ayna bakasım yok kaş bıyık birbirine karışmış tek derdim kazasız belasız sağlıkla doğurmak bunalımdayım bu aralar
Yerine gore ya eşimi paspal karşılamamaya çok dikkat ederm. Ama çocuk durmadğı zmanlar oyle karşıladğm olmuştur. Eşim rhatsz olmaz her halimle sver ama bn rhatsz olurm. Dişimi frçalamadğm anlar kendimi kotu hssederm. Duşu gun aşırı alırm mutlakaa. Iki gun geçince kendimi iki senedir duşa girmemş gbi hssederm Saçlarm dumduz duzleştrci bile kullanmam. Kremle yumuşatrm her duş sonrası. Tırnaklarımı bebişm olduğubdan bu yana kesiorm vucudunu çzerm die. Yuzume maske yapıorm bal maskesine sardmm bu aralaf, bide yeşil çayy maskesi ee daha ne olsun yeter.. Erkekler de bizim kdar bakmlı olsa daha ne. Bu arada laf aramzda sayfanın en bakımlıları Aslı ve Owen bnce ☺ bnu da burda belirteym bari ❤
1,491,630 soru
24,374,094 cevap
348,214 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın