merhaba bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama roborock s7maxv var ve çok memnunum. Benimki kameralı modeli alırken hiç dikkat etmedim ama tatilde dışarda yada evde yokken robotu çalıştırıp evi izleyebiliyorsunuz yada bişey unuttuğumuz zaman bile direk oraya yönlendirip görebiliyorum.ayrica emiş gücü çok güzel 5200 Pascal mopu titresimli, halıya gelince mopunu yarım santim yukarı kaldiriyor ve halıyı asla islatmiyor.kesinlikle iz yapmıyor elle yapılan mop gibi olmasada hemen hemen her lekeyi çıkarıyor.cihazda çarpma sıfır denecek kadar az haritalamasi harika çok şükür ki önceki robotumda sikintilarim çoktu ama bu çok güzel o yüzden iyi araştırın.bircok özelliği var önüne çıkan nesnleri tanıma özelliği falan araştırmanızı tavsiye ederim bazı insanlar kamerayı sorun yapıyor ama aksine bana çok yaradı ben evde yokken evdeki ikici gözüm gibi. ayrıca yıkama istasyonu var orada temiz su ile mopunu temizliyor kirli suyu farklı bı kaba aktariyor çöpünü boşaltıyor sana hiçbir iş kalmiyor ama ben yıkama haznesiz almıştım daha gelmemişti ben alırken sonrada almadım fiyatlar malum.kesinlikle roborock bu işin en iyisi Xiaomi baktım her model baktım ama buna karar verdim çıkamam bu kadar derseniz başka modellere bakabilirsiniz tabi ben daha önce aldım basım yandi bidaha almak zorunda kaldım teknik serviste çok önemli yetkili servis olsun dikkat edin ithalatçı garantili almayın bence.
405,554 soru
12,151,061 cevap
36,568 kullanıcı