0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızımda saatini bile geçirmezdm hergun bu defa çok unutmanım kızımda olunca çok unutuyorum iki güne iç güne bir aliyorum folik asit kalsiyum magnezyum sorun olur mu ya ? Değerlerim gayet iyiydi bu arada geçen haftaki tahlilde

15 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından
Ben hiç bir ilaç kullanmıyorum şu an ne olur bilmiyorum kramplar da var 
tarafından
Kramplar magnezyum eksikliğinde diye biliyorum ama canım
(669 puan) tarafından
Evet ondan biliyorum birinci hamilelikte kullandım ama bunda doğru düzgün folik asit bile kullanmadım sonucu ne olur yaşayıp göreceğiz
tarafından
Hadi hayırlısı kullanmayan da cokmus yA
(2,832 puan) tarafından
Magnezyum yerine kizilayin magnezyumu yuksek var onu deneyin isterseniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiç kullanmadım desem ☺
tarafından
Valla ben balık hafızalı oldum bende kuzum ya
0 oy
(2,935 puan) tarafından
Bende vitamine yüklenmiyom bu gebeligimde kizmda zaten hiç magnezyum kalsiyum kullanmadım günlük bitane maden suyu içtim sonuç kzm doğduğunda bu iki değeri de baya yüksekti kullanmadigim halde hiç de ağrı cekmemistim bu hamileliğimde bikac kez yuttum çok belim ağrıyordu başka da kullanmadm gene maden suyuna devam 
tarafından
Kız bide fiyatlarınida ucurmuslar yazık biz alıyoruz ama herkes aynı durumda değil ki
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Arayı çok açma da bir şey olmaz canım ya. Hamile olunca insan balık hafızalı oluyor ben de çok unutuyordum artık aşarm kurmuştum sen de öyle yap en azından unutmazsın. Kramp ve ağrılar için ve senin de kemiklerinin iyi olması için gerekli 
tarafından
Magnezyum bel ağrısına iyi evet
0 oy
(1,209 puan) tarafından
Her gun içiyordum ben
tarafından
Bende binde unutuyorum hep
0 oy
(11,027 puan) tarafından
İçmiyorum ben ya.. 
tarafından
Hadi ya
0 oy
tarafından
Benimki çok pahalı vitaminler hepsi içinde bıyık hit hap seklinde üstünde hamile resmi vat vitamin yazıyor ilaç değildir yazıyor içeriğinde 

Magnezyum 

Çinko folik asit ne 

Ararsan var hepsi bana çok iyi geliyor 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Ben doktorun verdiği bir hapı bile içmedim ne kan ne folik asit ne demir ne magnezyum bişey de olmadı hepsi de gayet sağlıklı
0 oy
(7,915 puan) tarafından
Bende biraz kullandım biraz kullanmadım doğuma kadar kan değerlerim hep iyiydi ama. Doğum yapınca hepsi alt üst olmuş orası ayrı tabi jsjsjsjs 
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Sorun olmaz bende duzenli kullanmiyirdum ama bacaklarkmda cok kasilmalar kramplar oldu benim ona mavnezyumu duzenli icmeye calistim hergun
0 oy
(86 puan) tarafından
Ben folik asit bile kullandım ilk zamanlar bol bol folik asit içeren şeyler yedim doğal yolları kullandım 
0 oy
(13,148 puan) tarafından
Kalsiyumu her gün icmedim ama magnezyum içtim, içmediğimde hemen kramp giriyordu çünkü o hatırlatıyordu bana:)
0 oy
(990 puan) tarafından
Hiç magnezyum içmedim ben
0 oy
(5,456 puan) tarafından
Magnezyum kalsiyum çok sorun değil de folik asit problem olabilir
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Ağrılarım olunca magnezyum yazmıştı doktor onun dışında kulalnamdım ama folik asitleri atlamadan kullandım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
25 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinemkuzey (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 409 göst.
+3 oy
35 cevap 795 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kralice55 (8,010 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nur29 (295 puan) tarafından soruldu

410,136 soru

12,331,919 cevap

39,245 kullanıcı

Kategoriler