0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şuan hangisi kızlar 5numara alcam en son beş ay önce almıştık şuan aşırı pahalı olmuş 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Şuan bimde 82 adet bes numara 219 tl canım ben memnunum 
tarafından
Markası ne
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bez kullanmıyoruz ama en son bimin bezi ucuzdu şuan nasıl bilmiyorum canım bak istersen Jenny willy
tarafından
Sanki en pahalı o gibi yâ tanesi 3-4tl arası
tarafından
Hade yaa fiyatlardan haberim yok 4 aydır bezi bıraktık
tarafından
Yazın ben de bez kullanmadım çiş eğitimi beriyirdum ama baktım ki zorlanıyoruz beze döndüm
0 oy
(6,564 puan) tarafından

Dun aldim ben ya 116 adet bez 1055 tl    Resmen soygun gibi. Genelde indirim bekliodum . Ama cck ishal pirt diye bitirdi bezleri. Acilen aldim bugun 8.50 ye dusmus tanesi. 9 kusurde. Aldim dun. Premium care 5 no

Ucuz degil ama kizimda  da oglumdada prima kullandim. Uygun oldu. Diye oglana hamileyken sleepy aldim da on gun zor dayandim hemen primaye gectim slepy asiri dandik geldi
tarafından
Benimkide ishâl bitti inan 100bez bianda
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Suanda en ucuz bez bebem natural tanesi 3 tlye geliyor. Biz 6 numara kullaniyoruz. Trendyoldan alıyorum. Bimin bezlerinin bile tanesi 3,5 tlye geliyo yani bebem natural gayet guzel bi bez. Tavsiye ederim. Tanesi 3tlden aşağı zaten bez yok. 
tarafından
Aslında goon baktım 200lü paket tanesi 2,65e geliyor lâkin güzel mi bilmiyorum sonra birde a101e gelmiş babyone oda 60tane tanesi 2 TL ye geliyor lâkin işte bunlar hiç kullanmadım riske atmayim bildiğim ile mi devam edeyim diyorum baby turko alıyorduk
(1,207 puan) tarafından
Goon denedim ben fena diil canm. Hatta evde var şuan foto atiyim istersen. Diğer dedigin markayi bilmiyorum
(1,149 puan) tarafından
Goon güzel diyorlar kullanan var
tarafından
Ben molfixle aynı firma diye bebem natural aldım bir defasında bant yerleri kıpkırmızı çizdi kızımı çok kasindirdi hic memnum kalmadım şimdi bimden Jenny willy e geçtim temini kolay diyr
(1,020 puan) tarafından
Goon güzel ben aliyorum
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Önlem baby turco pure baby bunlar uygun 
0 oy
(749 puan) tarafından
Valla biz genelde A 101 in bezini alriiz soffia memnun kaldık sleepy natural aldık şu çıtçıtlı bez olan inan ki o taşma yapıyordu hiç iyi değildi memnun kalmadım sadece onun adı var
tarafından
Ben bir kez Soffia aldım acayip sızdırıyordu
(749 puan) tarafından
Alla alla. Valla biz memnunuz taşma yapmadı hiç.
Belkide bı beden büyük alıyorum diye de olabilir. Bilerek genelde büyük alırım dar olsa rahatsız olur diye.
(749 puan) tarafından
Ve bizimki götünün açık olmasına bayılır. Kız olsaydı bişey derdimde tövbe tövbe erkek bebek bide ahahaha
0 oy
(213 puan) tarafından
Bizim burda bi market var ben ordan alıyorum pure baby 76 adet 189 tl.
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Herkes sleepy kullaniyo hem tasaruf hem kaliteli. Biz pampers , yada pampers pantsnen başdan onu kullandık doktorlarda muaynede cok iyi bez deduler bizde artik hiç deyistrnedik ama cok pahalı

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 308 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
2 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 322 göst.
26 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 209 göst.