2 siyah kedim vardı evlenme den önce aynı yerde araba çarptı ikisinede ikisinin de adı zeytin di oturup TV bakarken bir fren sesi sakince herkese bakıp gitti dedim anladım oda aynı yerde ölmüştü sinir krizi geçirmişim merdivenlerden aşağı dahi inemeden merdivenlerin başında ağlaya ağlaya herkesin elini tırnak izi etmişim nasıl bir güç geldi ise o an kimse de izin vermedi ölüsünü görme me o gün bugündür hiç bir kedim in adını zeytin koymuyorum belki kaderleri isimlerinden dolayı benzemiştir diye hayat bu onları çok sevmiştim onlar dan sonra hiç bir kedı yada kopege bağlanamıyorum en iyisi de bu aslında sev mek ama yeteri kadar gercek ten cok sevince gidiyor :( ama böyle bir şey başıma geldi diye sevdiğim şeyler den vazgecmezdim inşallah eşin razı gelir onu hatır lasın ama güzel hatırlasın neden onca güzel şey varken ölümünü hatırla mak ne geregı varki ölüm bir gercek önemli olan bir meleğe sahıp cıkıp ona aile olabilmek bence ikna edebilir sin güzel bir konuşma ile inşallah razı gelecektir :)