0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Kızlar normalde bilirsiniz k vitamini doğum da yapılır bebeğimin göbek deliğin de kanama vardı dün 2.doz aşı olduk k vitamini fakat bu akşam tekrar kanama başladı ve doktoru aradım ulaşamadım başka bir çocuk hastanesine götürdük bebeğimi orda da bugün 3.doz aşı yaptılar sorum şu ki 3 doz aşı normal mi arda arda? Nasıl durur kanama? Başına gelenler neler yaptı doktor neler dedi? 

5 Cevaplar

0 oy
(16,931 puan) tarafından
Benim bebeğimin de kanıyordu ama öyle aşırı değil zıbıni kirlenirdi az bişey o kadar. Hemşire pansuman yapardı. 8 günlük iken gobek bağı düştü 1 buçuk aylık iken de sarı iltihap akmaya başladı çocuk doktoru yakti bir daha da akmadi 
(1,030 puan) tarafından
Bizim de yaktı normalde ama kurumadı içerde parça kalmış sonra çok değil az kanama yaptı doğumdan sonra 2.k aşısı oldu baktım gece gene kanama var acile gittik bu sefer 3.k aşısı oldu 3 doz oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızımında sanırım kucaklarken oynattim kanamizti aşırı değildi türk kahvesi basalım dedi anneannesi tedirgin oldum ama hemen kurutmustu fakat devam ederse hastaneye gitmek gerektiğini biliyorum sizinki durmamış sanırım 
0 oy
(385 puan) tarafından
Korkma tehlıkelı olsa yapılmaz . Yapılmazsa sorun canım. Kızım da basıma geldı bı ay boyunca kanama oldu 1kez doğunca bı kezde kanamadan dolayı yaptılar asıyı . 2kez de yakma ıslemı yapıldı sonra kurudu ama gecen gun ıc kısmında bırıken kan tortusu belırgınlestı elımle ıtıledım gıttı bı gun sonra hafıf sıvı seklınde akıntı oldu . Doktoru elleme kuruyup kalanı elınle ıtele bu devamlı bı hafta devam ederse gel. Göbek deliği tek kapanmayan yermiş pıslık atar bebeklerde daha dıkkat et tutuşunu bıle göbek kısmından yapmayın . Yakma ıslemı yapsınlar 2.sefer oldu sonra zamanla toparladı
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Büyük oğlumun on günlük olana kadar kanadı. Bir gün hatta o kadar kanadı ki ağlamaktan mahvolmustum. Doktora götürdük aşı için.. içeriye bile giremedim doğumum da zor olmustu. Zor yürüyüdum zaten. Psikolojik olarak çok yiprandigim bir dönemdi. Şimdi olsa daha sakin kalıp tedavisini yaptırırdim. Kaç günlük oldu bebişin. 
0 oy
tarafından
Gecmis olsun benimkininde kaniyodu ama oyle damla damla degil kanauip kuruyodu atletine bulasiyodu fln doktor kiprit cubugu gibi biseyle yakti bide k vitamini vurdular birde krem vardi gecti cok sukur 23 gunluk 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 125 göst.
10 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Deryavn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
12 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde El-Fa-Mi (1,040 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
2 cevap 44 göst.

405,671 soru

12,155,497 cevap

36,590 kullanıcı

...