0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,463 puan) tarafından
Kizlar belki bununla ilgili 62522617 tane post açıldı ama şuan sizden yeniden duymaya ihtiyacım var :( 26 aylık oğlum, 3 aydır gündüz emmeyi kestik, sadece gece emmesi vardı, çünkü başka türlü uykuya dalmıyo, gece uyansa bidaha uykuya geçiş yapamiyo illaaa emmesi lazimm. Neyse bugün bi gaza gelip gittim sabır taşı aldım, o şekilde görünce ve kokusunu alınca kendisi kapat dedi, 1 saat 20 dk sonra bi şekilde uyudu, ama benim korkum ilk uyuması değilde gece uyanırsa nasıl uykuya geri döndürecegimdi. İlk uyuduktan 1 sonra uyandı 1 saat uyanık kalıp tekrar uykuya yenik düştü. Sonra 4.30da bi uyandı 7.35e kadar nöbetteydik. Şimdi uyudu. Geri uykuya nasıl geçirdiniz ? Bu süreç ne kadar sürcek ??? Tecrübeli anneler yardımmm

8 Cevaplar

0 oy
(16,583 puan) tarafından
Sütten kestikten sonra süt vermeyi dene kalkınca zaten büyük artiknbir süre sonra alışır bu duruma ben kızımı kescem ama bakalım nasıl yapacam.

Oğlumda zorlanmadım ama.kizim aşırı düşkün 
-Reklam-
0 oy
(2,094 puan) tarafından
Benim oğlum da çok düşkündü resmen sabaha kadar emzik gibi ağzında tutuyordu. Sütü bırakmak kolay oldu benim için. Gündüz istediğinde ucuna tuzlu suyu sürdüm gece de aynı şekilde yaptım ağladığı zaman ağzına küçük renkli bonibon şeker verdim öylece susup unutuyordu 3 gece devam etti unuttu şükür öylece sütü bıraktı 
0 oy
tarafından
Ben uyku eğitimi ile 8 aylıkken uyku meme bağlantısını kesmiştim meme ile uykuya geçmiyordu. Sonra gece rüya öğününüde kestim(14aylık falandı) sonra gündüz memeyi kestim(22aylıktı). Senin ki biraz tersten başlama olmuş :) ama memede uyku yaparken memeyi kesmek zorlu süreç olur. Hem memeyi kesecek hem uyuyamayacak. 
0 oy
(2,939 puan) tarafından
Kızım 24 saat memede yaşiyordu. Uyurken de meme. Artik son 1 ay gece meme ağzında uyumaya başladı ve meme ağından düşünce uyanıyordu. Sabır taşı ile 3 günde kestim. Süt birşey vermedim. Sadece geceleri uyandıkca su verdim. Desteksiz uyumasını istediğim icin o meme bıraktığı ilk 3 günde başka destek göstermedim. Ağlaya ağlaya uyudu. Kucağımda omzumda derken. 4. Gün kendi uyumaya başladı meme istemedi hiç. 
0 oy
(723 puan) tarafından
Şuan doğru yoldasın sakın vazgeçme ilk önce öyle oluyor ama alışacak.Benim büyüğüm öyleydi çok sık uyanırdı.Benim ki hiç uyanmadı sonrasında ama yaklaşık 3 hafta sürdü.İlk günler çok kalktı ağladı sonra 3 kere 2 kere bir süre de 1 kere kalktı en son hiç kalkmamaya başladı.Bir şekilde sakinleştirip uyutmak lazım uykusu açılsa da sabah olmadı hadi uyuyoruz diyip yatın.Şuan çoook zor anlıyorum ama geri adım atarsan çok daha zor olacak.Sakın uyumuyor diye tekrar verme.Birkaç gün uykusuz kalacaksın ama sonunda sabaha kadar uykular senin.
0 oy
(4,386 puan) tarafından

zor bir süreç , başta zorlanacaksiniz ikiniz de ,ama geçecek. biraz sabırla ve azimle<3

0 oy
(11,007 puan) tarafından
Ağlaya ağlaya kucağımda veya yanımda uyudu. İlk çocuğumu sallamaya alıştırmıştım ama sakın yapma o hatayı. 3 gün, azami 1 haftayı bulabilir ama 3 günde bitecek inşallah biraz dayan. 
0 oy
(6,322 puan) tarafından
Uykulari bizuluyir gece uyanmalar evet sabahin korunde de kalkiliyor . 26 eylulde kestim yeni yeni duzeliyor uykulari gece iki  kere falan kalkip sunicip yatio ya besigi bazen salliorum

Park besigi bazen ayaga kalkio su icio yat annem diyorum yatio done done uyuyor sallamak istemiyorum  kizimda o hatayi yaptim cunku. 17 aylik oldu suan benimki.  16 ayda kestim sirf ablasi gibi bagimli olmasinr fiye gece saat basi uyanmalar baslamasin diye
0 oy
(260 puan) tarafından
Benm kzimda aşırı düşkün bir bebekti ve uykuya da emerek geçiyordu gece artık saat başı kalkmaya başlayınca bende sabır taşı ile kestim bizim Hamak beşik vardı ben onla saldırmayı denedim biraz uzun sürdü ama uyudu şükür gece kalkınca da pispisladim ilk başta sürekli uyaniyodu şuanda iki üç ay oluyo keseli çok şükür sabaha kadar kesintisiz uyuyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
12 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yesra (68 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 489 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Asilomm (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu

412,403 soru

12,415,489 cevap

45,002 kullanıcı

Kategoriler

...