Kedimi kaybettim...öyle canım acıyor ki evde peşimde yokluğu o kadar kotuki.. kizlar kedim 4 aylık yavru sukuşi cinsiydi .çok tatlı masum du.iki tane kızım var onlara arkadaş olsun diye sahiplenmistim.kizlarimda onu çok seviyordu.iki gün önce ben 4.katta oturuyorum daha küçük diye file yaptırmadım birazdaha büyüsün file yaptiracaktim çünkü daha hoplamayi atlamayı bilmiyordu. Eşimin yengesi halı yıkamış dedi senin balkona atayım kurusun.aklima tüküreyim.tamam dedim .benim miniğim dumanim...biz uyurken muhtemelen halılarla oynamış ve tırmanmış dengesini kaybedip bahçeye toprak zemine düşmüş. O günde benim kızımın dil bağı kesilme vs randevusu vardı sabah kalktım ona gittim kestir gel derken ikindiyi buldu.geldim yok normalde de uyumayı çok sever saatlerce uyur aradım aradım evi alt üst ettim yok...sonra aklıma geldi indim bahçeye ki orada..hemen veterinere götürdüm iç kanaması vardı film vs çektiler tedavi ettiler..üç gün orada kalacaktı...ertesi gün ben görmeye giderken aradılar ki kaybettik dediler..o an dünyam yıkıldı.gittim ölüsüne sarıldım öptüm öptüm ...ağladım yıkıldım.Allahin sesssiz kulları onlar..şimdi kizlar keşke keşke erken bulsaydim belki bir sansi olurdu diyorum kendime kızıyorum benim bir suçum varmı (( ben elimden geleni yapmismiyim..yoksa onun vebali boynuma sırtıma mi yüklendi çok kötüyüm çok sahip çıkamadım oğluma hiç aklıma gelmedi ki halılarla oynar onlara tırmanır bilseydim ah bilseydim
Peki benim kedi hastasi olup bu posta ağlamam Allah sabir versin cok zor unutamiyorsun
1,492,120 soru
24,381,222 cevap
348,747 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın