+1 oy
1,212 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,784 puan) tarafından
Kızlar bakıyorum temizlik maddelerinin bir çoğu onlara ait onlar yerine ne kullanabiliriz? Öneriniz nedir mesela bulasik deterjanı? Cif yerine ne kullanabilirim? Boykota devam lütfen.

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım ürünlerin barkodalarına bak başında 868 ve 869 olan bütün ürünleri kullanabilirsin türk malıdır
(1,784 puan) tarafından
Hani etkili ve memnun kalabileceğim ürün annem biobelinda ürünleri kullanıyor çok güzel ürünler ama pahalı.
(2,005 puan) tarafından
Hayır Türkiyede üretiliyor fakat İsrail malları coca cola ya bile bakabilirsiniz
(6,795 puan) tarafından
Hayır canım Coca-Cola da bizim Türkiye nin barkodu var ama bizim değil barkodta üretildiği yerin şeyi yazıyormuş
-Reklam-
0 oy
(10,861 puan) tarafından
Valla ben türk urunleri kullanıyorum deterjanlarda bingo alıyorum BİM'in kendi ürünlerini alıyorum oldum olası İsrail ürünlerini almam zaten elimden geldiğince eşim bile artık Coca-Cola icmiyo ki başka kola ağzına vurmazdi 
(5,471 puan) tarafından
Philips morris in bildiğim kadarıyla o da. Marborro gibi
(1,537 puan) tarafından
Pahalı markalar yani
(5,471 puan) tarafından
Sorry BAT a satılmıç. British american tobacco. Amerikan malı yani. Aynısı
(1,537 puan) tarafından
Bizim.olan bişey kalmamış bakıyorum da
(5,471 puan) tarafından
"2008" de diğer devlet fabrikalarının gibi satılarak özelleştirilmiş. :D
0 oy
(11,033 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 A101in kendi markasını aldım en son bulaşık deterjanında. Cif kullanmıyorum uzun zamandır
(11,033 puan) tarafından
Neleri yanlış vermiş söyleyin de ben de öğreneyim bari. Nere bakacağımızı şaşırdık haa. Bu sayfa da mı fos şimdi yani off
tarafından
Kız mesela sma bebek maması boykot diyor sma taaa ne zamanın maması sleepy  diyor boykot
(11,033 puan) tarafından
Kız sayfanın hiç bi yerinde Sleepy adı geçmiyo aynı yerden bahsettiğimize emin misin?
(1,911 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ahilik Adidasa İsrail mali diyor ama Alman malı ve israildeki futbol kulüplerinin sponsorluğundan bile çekilmiş zamanında
(11,033 puan) tarafından
He sen ahilik için diyosun tamam kapanmış zaten. Benim attığım insta sayfasına da bi bakar mısın?
0 oy
tarafından
Cif yerine bimin çiftini öneririm canım bir temizlik ürün hastası olarak nerdeyse çoğu marka denedim. Yüzey temizleyici bingo
tarafından
Bu ben yuzwy temuzleyici bingo cok güzel bimin ms bee si harika ciften kaliteli
tarafından
Aynen öyle canım yillardir kullanıyorum hiç tortu iz yok şimdi ilk defa BİM'in tabletini denicem bakalım nasıl hep fairy kullanıyordum ama asla almicam
tarafından
Benim bulaşık makinem yok olsada bimden alırım fairy pahalı ve gereksiz
tarafından
Fairy çok güzel canım baya kaliteli pahalı olmasinfan değil boykot için alınmaması gerekiyor bu gavurlar nerde iyi ürün onda
tarafından
Biliyorum kalitesini ama belki onun gibi kaliteli türk malı  çıkar
0 oy
(13,373 puan) tarafından
Ben bir çoğunu tarım krediden aldım mesela Bingöl Türk malı onu kullanabilirsin mesela
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Çamaşır deterjanı, yumuşatıcı, bulaşık deterjanı, cif yerine amonyakli temizleyici yüzey temizleyici toz alma spreyi hepsini bingo dan alıyorum 
0 oy
(545 puan) tarafından
Ben a.101 in cifi kullanıyorum çok güzel 
0 oy
(6,500 puan) tarafından
Bim ın cifi güzel yağ sökücü de a101 deki çiçeğim
0 oy
(6,795 puan) tarafından
Ben ABC bim a101 ürünlerini kullanıyordum zaten bulaşık tableti konusunda sıkıştım 
(2,052 puan) tarafından
Tablette bimin kendi ürünü var uygun fiyatlı diğerlerine gore
tarafından
Ben bugün bimin fairy benzer 30 lu 125 tl tabletini aldım denicem yazarım isterseniz
(6,795 puan) tarafından
Dene canım sonra yaz özelden de yazabilirsin bende a101 in kini aldım denemek için de bakalım ne olacak
(2,052 puan) tarafından
Bende biminkini kullaniyorum markası BINDACTIVIT 50 tane  var içinde ne zamandır bunu kullaniyordum uygun diye alıyorum seninkinin markasına ne UMAY abla
tarafından
Benumkide brid canım hemen 50li olanın yanından aldım fairy kapsül gibi yapmışlar
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Bimin ve A101 in temizlik malzemeleri var onları alabilirsiniz
0 oy
(12,705 puan) tarafından
Valla daha önce de bimden alıyordum hala cifimi domestosu ordan alırım bimin kendi matkalarından 
0 oy
tarafından
Tarım kredinin ürünleri güzel 
0 oy
(16,328 puan) tarafından
Tarım kredi kooperatif marketin ürünleri güzel bakabilirsin 
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Direk BİM'in kendi ürünlerini alınca kafada soru işareti kalmıyor sadece şampuandan vazgeçemiyorum oda İsrail mi bilmiyorum ama 
0 oy
tarafından
Bimin markasi mr bee krem ben 5 yıldır kullaniyorum sadece bi kere cif krem aldim bence ms bee krem ciften iyi .domestosuda almiyorum zaten hepsi pahali ürünler ne gerek var ucuzu alıyorum illaki cif olmalı diye bisey yok. Sadece aloyu 5 senedir kullanıyorum hic değiştirmedim onuda bingo alicam artık .ülkemiz kazansın artık. 
tarafından
Bingo mutlu yuvam tozu öneririm canım harika
tarafından
Evet onu 8 kg aldim int  mutlu yuvam yazıyor daha acmadim su alo laneti bitsin onu acicam artik bingo alicam
tarafından
Ay Allah sabır versin alo çok kötü annem eskiden kullanirmis eskiden güzeldi diyor ben nefret etmiştim küf gibi kokuyodu
tarafından
Aslında cok güzel kokusu harika sadece israil mali olduğu için almicam bi daha 5 yıldır alodan baska deterjan almadım .artık ddgistiricem boykot için
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Türk ürünlerine şimdi yüzde yüzde zam gelir millet onlara, yöneliyor diye çünkü bizim ülke fırsatı bir ülke 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Ben hep biminkini alıyorum Cif kadar etkili deği ama güzel Bi de Yumuşatıcı indirime düşmüştü Bi tane aldım daha demin bimden 
0 oy
tarafından
Krem var cif gibi onu kullanıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 135 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde deve_tabani (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 405 göst.