0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Daha 17 yaşındaymış sorgusu sürüyormuş daha şimdi yakalandı :((ne üzücü ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bebeğe ne olmuş ölmüş mü yoksa :(

tarafından
Şuan yoğun bakımda canım 7 aylık dogdu
tarafından
Ahhh kıyamam yaa Allahim daha neler duyacaz ☹
tarafından
Ankara'ya sevkedildi çok üşümüş vücut ısısi çok düşmüş.dolasimj bozuk idrar çıkışı az ve diyalize bağlandı .durumu kritik canim
tarafından
Erken doğmuş bide çöpe atılmış yavrum benim bebeğim 7 aylık hastanede doğduğu halde nefes alamıyordu hemen oksijine bağladılar :(
tarafından
İyi mi durumu şimdi canım geçmiş olsun Allah'ım yaşatmasın bida
tarafından
Şuan iyi canım beyinde sıkıntı var ufak takipte kalbi delik doğdu ciğer gelişmedi erken doğan bebekler de hep sıkıntı olur bu yavrucak çöpe atılmış ben o yoğun bakım kapısında yerlere yattım. Ve pandemi olduğu için kuvesde çıkana kadar göstermediler bile
tarafından
Nerde olmuş bu olay canım TV de mi çıktı görmedim ben

Umay şimdi kuzucuk nasil Rabbım acısını göstermesin size bağışlasın inşallah canim benim
tarafından
Şuan tam bir canavar canım iki yaşına girecek :) hala takipteyiz ama prematüre bölümünde sık sık gidiyoruz hatta doktoru zeka testi istedi yüksek çıktı okadar mutlu oldum ki çünkü doğduğunda beyin kanaması geçirmişti :)
tarafından
Oyyy maşallah kuzuma Rabbım bağışlasın inşallah canim çok sevindim ☺❤
tarafından
Umay canım inşallah daha da iyi olur.cok sevindim .anlamında üçüzleri var onlarda erken doğdu ablam iki ay göremedi doğru dürüst hergun aglardi.suan tam sipalar 8 yaşında oldular çok şükür sağlıkları iyi ama onlarda çok zayıf
tarafından
Kastamonu'da canim yakın bize konteyner bı abi bulmus.atv haberde de verdi az önce
tarafından
Anam bende Kastamonudayim canim atv acıktı az önce çayı demlemeye gittim demekki kaçırdım yaa sende mi Kastamonudasin
tarafından
Evet canım devlet Hastanesi'ne yakın oturuyorum .sen nerdesin duymadinmi kız dün akşam oldu bu olay
tarafından
Hemsomu buldum ya baksana sen :)
tarafından
Ben merkezde değilim kuzu o yüzden duymadim ☺ hemşo memnun oldum vallahi canım ☺
tarafından
Heee hangi ilcedesin canim adın ne :)
tarafından
Memnun oldum canim azdavaya gelmek nasip olmadı hiç bilmiyorum oraları :))
tarafından
Aslen buralı misin canim ☺ bende memnun oldum inşallah nasip olur bir gün pek bir şey yok öyle gelsen de canım ☺
tarafından
Evet canım buraliyim.kanyon var onu biliyorum canım işte gelirsem anca oraya gelirim kızim biraz buyusunde .turlayacam insallah
tarafından
Gel gel canım her yeri güzel buraların çok sevdim ben gelin geldim bayıldım buralara ☺ minik prenses kaç aylık
tarafından
Aaa nerden geldin canım memleket nere.? Güzel şehir ama iş imkani olmamasi can sıkıyor sadece.23 aylık canim senin minnoş kactane kaç yasinda
tarafından
Batmandan gelin geldim canım benim de bir tane 30 aylik kızım var çok şükür ☺
tarafından
Başak sağol canım :) benim iki yaşında kilosuda iyi zayıf değil büyük oğlumda erken doğdu kilo olarak sıkıntıları yok ta biraz kısa büyük oğlum oda sağlıkli olsun yeter :)
tarafından
Allah bagislasin canim Allah ayırmasın güzel mevlam :)
tarafından
Amin canım benim cümlemizin inşallah ❤ yaşın kaç senin ☺
tarafından
33 yaşındayım canim ben:)sen?
tarafından
Yaa bende 32 canim ☺
tarafından
Aha burda yazdiydim canım ☺
tarafından
Himms bak kaçırmışım :)))
tarafından
Olsun canım takılmak istedim ☺☺
tarafından
Sjjjssjj takıl bana hayatını yaşa:)))
tarafından
Puhahahaaaaa kız ismin başak mi ☺ takılayım kız sende bana takıl hayatını yaşa ☺☺
tarafından
Burcum başak :)))adım Sibel hemsommm:))enerciiii zuhahah
tarafından
Yaa memnun oldum canim hemşom yarın uçacam merkeze inşallah ☺
tarafından
Ne işin var kizz:))bende hastaneye gidecem yarın kızıma annem bakacak bikac saat insallah
tarafından
Bende hastaneye uğrayacam kız ☺ ordan da çarşıya gidecez inşallah
Neyin var geçmiş olsun canım
tarafından
Dış için canım  önemli bişey değil çok şükür.sanada geçmiş olsun önemli bişey yoktur inşallah hemsom
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sadece bebeğe üzüldüm.
tarafından
Bu işi yaparken çocuk olmuyor ama 17 yaş gözümde çokta çocuk degil
tarafından
Doğru söylüyorsun canim
(1,374 puan) tarafından
Eskiden on yedi yaş olsa çocuk derdik şimdi herkesin elinde telefon internet herkes herşeyi biliyor . Önceden kimse bişey bilmezdi ki
tarafından
Ortaokul 6-7 bile senin benim bilmediklerimiz biliyor malesef
(1,374 puan) tarafından
Kesinlikle
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bebegı cope atan cocuk :/ Allahım sen iyilerle karsılastır yavrularımızı yolundan ayırma yarabbım yanljsa dusurme
tarafından
Amin canım.cocugun durumu kritik Ankara'ya sevkedildi.diyalize bağlanmış yavrucak off çok üşümüş 3 4 saat falan çöpte durmuş
0 oy
tarafından
Nerde oldu bu olay 
tarafından
Kastamonu merkez canim

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,263 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 673 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu