0 oy
375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Depremde ailemi kaybettim annem babam kardeşim yiğenim. Kocam asla destek olmadı atlatmama yetmedi kızımla sadece ben ilgileniyorum.bu kafayla kızıma kötü davranıyorm.biliyorum onun hiç bir auçu yok. Atlatamıyor herkese herşeye kızgınım asla geçmeyecek hep böyle kalıcam gibi. Aileme çok bağlıydım nefes alamıyor gibiyim deliricem yardım edin

10 Cevaplar

+2 oy
(11,369 puan) tarafından
Kızına daha da sımsıkı sarılman gerekir tek dayanağın kızın olmalı ama bir destek alman şart Allah yardımcın olsun Allah mekanlarını cennet eylesin 
(8,081 puan) tarafından
Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Doğru diyorsun. Kızına daha da sıkı sarılmalı, bir şeylerle meşgul olmalı. Bu bir hobi olur, temizlik olur(fazlası zarar tabi), Kur'an-ı Kerim okumak olur (dine yönelmek anlamında).  Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın
-Reklam-
+1 oy
(3,575 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin. Acınız çok büyük. Rabbim size çok çok çok sabır versin. Tek yol dua başka çaremiz yok. Çok zor bişey atlatıldı. Diyecek bişey bulamıyorum. Bir daha kimseye yaşatmasın. 
+1 oy
(600 puan) tarafından
Bir uzmandan destek almalısınız.  Ben depremi birebir yaşadım hala deprem bölgesinde ikamet etmekteyim.  O geceye dair tek korktuğum an oğlumu beşikten çıkaramadığım andır.  Düşünün ki öyle şiddetli bir sarsıntıydı.  Bebeğinizin bir suçu yok lütfen onu incitmeyin.  Siz ailenizi kaybettiniz ama kızınızın da ailesini kaybetmesine sebep olmayın. Başınız sağolsun 
+1 oy
(1,116 puan) tarafından
Öncelikle basın sagolsun gerçekten çok zor birsey Rabbım yardımcın olsun ama kızına daha çok baglan onun sana ihtiyacı var bide bence bir uzmandan destek alman lazım ileride daha büyük sorunlar çıkmasın diye 
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Allah'ım mekanlarını cennet eylesin size de sabır versin eşinize de hidayet:( 
0 oy
(6,663 puan) tarafından
Allah sabır versin çok zor 
0 oy
(2,439 puan) tarafından
Allah sabır versin canım başın sağolsun bence bı destek alsan senin içinde kızın içinde çok iyi olur beni yanlış anlama gerçekten biraz iyi olmanı çok isterim o yüzden destek al dedim 
0 oy
(51,336 puan) tarafından
Allah sabirlar versin basin sagolsun canim destek alman lazim
0 oy
tarafından
Hayatta tek bi bağın kalmış sende ona kötü mü davraniyosun silkelen kendine gel kocan da aliesi de el onlar kimse önemli değil seni su hayatta ayakta tutan tek kişi kızın olmalı bi o var daha sıkı sarıl daha iyi ilgilen en iyisini yapmaya çalış alahim esirgesin onun da olmadığını düşünsene bi 
0 oy
(494 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ve bu daralmışlıktan kurtarsın. Hayat devam ediyor sınavın zor ama sana bağlı senden umut şefkat bekleyen bir yavrun var ve unutma anne babanın genlerini taşıyan yavruna daha çok sarıl daha çok güçlü ol. Allah yardımcın olsun ve lütfen iyi ol toparla kendini bebeğine öfkelenme,iyi davran ilgilen bak o zaman göreceksin acı dinecek huzur duyacaksın Allahtan geldiğini kabul etmeliyiz Allaha sığınmalyız. Yoksa insan kaybı acıyı hiçbir şekilde atlatamaz psikoloji bozulur

İlgili bir soru bulunamadı

408,430 soru

12,271,197 cevap

37,597 kullanıcı

Kategoriler

...