Ben sadece 25 gün emzire bildim . Sağlık sorunu yaşadım psikiyatrik ilaç kullanmaya başladım Dr ilacı yazdı ben 3 gün daha emsin anne nolur dedim ilacimi almayim dedim 3 gün daha emzirdim o duygu bam başka herkeze düşman oldum lokusa iken bir oğlum ile mutkuydumm oğlum dünyam olmuştu emdikçe mutlu oluyordum ve tam 6ay ağladım ve oğlum 21 aylık 10 günlük ve sadece 25 gün emzirme rağmen sütüm var annelik iç guduseli olarak hala o oisikolejimi atlatamadim emziren gordummu önce maşallah derim içimden Allah'ım sen bana sabır ver selamete çıkart derim oğlum emmiyor ama banyodan çıkınca öper sanki hissediyor gelir iki emer 1dkk olsa çok süt geldimi bırakır ama olsun ben her banyodan sonra o,1Dkk yi bile seviyorum oglumdanda Allah razı olsun bin kez beni gulerkenn görüyor ya emdi zaman cilve yapıyor öpüyor kolluyor Allah tarafından bu bir teselli 6ay ağladım emziremedim diye çok yıprandım ama lokusa psikolejisi v.b her şey üst üste gekdi malesef bu savaşta kavbeden ben oldum rabbim affetsin sütümü şöyle goysune deysem süt akar hala buda bir sınav rabbim beterinden korusun sağlığı yerinde olsun evlatlarımızın cümlemizin inşallah