Ht orijinalini çalıştığım da defalarca kez dönüşümlü kullandım şimdi bende alamıyorum eskilerin de anca şişesi kaldı evde ☺️ orijinalini acayip kalıcı kıyafeti yıkansa bile o kokuyu alirsin o kadar ,esans miktarları çok güzel ayarlanmış ve ciltte kesinlikle tat bırakmıyor.
Orijinalini gücümüz yetmedigine göre ne yapacağız en yakın muadil ucuz olan D&P ordan gidip adlarını söyleyeceğiz kokularaina bakacağız beğendiğimiz alacağız 100ml 600 tl. Tek dikkat etmen gereken eşini temas ettiği noktalara sıkma kendimde denedim ağızda metalik hasta tadı bırakıyor ☺️☺️ ama 5-6 saat götürüyor.Ben Tom Ford orchid olanı imza olarak kullanıyorum mesela ,günlükte Bloom. Su donemde.Dp esans miktarları fazla yakıyor kıyafet İç çamaşırı ense gibi kullanman mantıklı.Genc kızlar daha şekerli kokulara yöneliyor ama baharat ve odunsu kokular bana ve eşime gore daha tetikleyici☺️☺️
Oje taburu gratis olsun hiç mühim değil önemli olan duyulara hitap eden güzel bir koku seçmen seçtiğin parfüm senide etkilemeli sende sıktığınız feromonlarin harekete geçmeli istersen dediğim gibi deodorant olsun alismalisiniz o kokuya. Tabi elinden geldiği kadar kendi ten rengine cilt yapına uygun bir parfüm seçmelisin ikimiz aynı parfümü sıkarız ikimizin teninde aynı kokmaz ama kazaklarimizda kokar.