0 oy
129 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,165 puan) tarafından

image

oğluşuma  kiyafetler aldim  bidaki  hafta yine pazara gidicem  bir iki tane daha beğendiğim  şeyler var  inşallah  onları da alacam büyük kızımda kışlık uyku tulumu    genelde yani hep çocuklara    kendime birsey almaya çıksam bile  sonra  vazgeçip  çocuklara alıyorum  sizler napiyorsunuz

5 Cevaplar

0 oy
(1,781 puan) tarafından
Ne kadara aldın uygun mu pazar?
(2,165 puan) tarafından
Valla bu hafta uygundu bir takım 100 TL idi
(1,781 puan) tarafından
Oo çok iyi kalın mı biraz
(2,165 puan) tarafından
Çok aşırı kalın almadım terlemeyen kumaş  tazindan aldim  ama kumaşları  malı  güzel
(1,781 puan) tarafından
Çok iyi valla böyle bir şeylere denk gelsem toplu alışveriş yapmak istiyorum ama maalesef her yer pahalı
(2,165 puan) tarafından
Bnde bir takım almak için gittim uygun olunca iki tane aldim haftaya  dışarıda giymesi için tulum alacam tüylü  falan oluyor ya
-Reklam-
0 oy
(4,278 puan) tarafından
Bende iki gün önce pazarda oğluma kıyafet baktim ama hiç güzel bisey yoktu 
(2,165 puan) tarafından
Bizim buradaki pazarda vardı aklım alamadıklarımda  :)))
(4,278 puan) tarafından
Keşke bende orda olsaydım alışverişe çıkamıyorum hiç anca internetten alabiliyorum onun da maalesef bedenleri uymuyo çoğu zaman
(2,165 puan) tarafından
Pazar evin dibinde ama bnde çok çıkmıyorum
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Öyle oluyor ya kendim için çarşıya çıkıp kızıma alıyordum şimdi doğmamış bebisime de alıyorum 
(2,165 puan) tarafından
Çocuklar olunca  öncelik onlar  oluyor
(5,495 puan) tarafından
Öyle canim
0 oy
(256 puan) tarafından
Sepete ekliyorum kendime begendiklerimi oğluma begendiklerimi sonra kendimin olanları çıkarıp sipariş veriyorum her seferinde eşim kızıyor sonra dünya şey almışsın birazda kendine al diye ama olmuyor o daha öncelik hep
(2,165 puan) tarafından
Ayn bnde öyle
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Kendime hiç almıyorum varsa yoksa kızıma herşey pazara mağazalarda gidemiyorum kapalı yerde durmak istemiyo baktırmıyor sürekli internet sitelerinden alıyorum çok güzeller mis güle güle giydirmek nasip olsun
(2,165 puan) tarafından
Pazar dibimde  ama sık sık  gitmiyorum bnde   Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
8 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eslinmiraninannesi (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 471 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 205 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde ....... (26 puan) tarafından soruldu

410,141 soru

12,332,574 cevap

39,277 kullanıcı

Kategoriler

...