Çok yoruldum 10gündür Allah ım kimseye göstermesın bu acıları ne yapcgımı bılmıyorum kızım yogunbakımdan cıktı ıkı gün sonra cildinde birşeyler cıktı su cıcegı diye düşündük başta çünki su topluyor sonra yara olup kabuk atıyordu.Doktora gittik hemde 4doktor gezdim su cıcegı böyle başlamaz ve aşılı bu kadr belirgin geçirmez dedi kolunda cook yoğun vucudunda da gun gun belırgınleşti tek tek su topluyor patlıyor bıda cıkıyor her noktasında var hamgı birine dyanacak bılmıyorummymuncuk kbul etmedıler el ayak hastalıgı kabul etmedıler anlıycanız teşhıs konulamadı şu denilemiyor sadece kremle yatıştırmaya calsııyoruz yogunbakımdan cıktıgı ıcın agrı kesıcı antibiyotik vs hatta dogl bitki cayalrı bile ysak suan bugazı mahfolmş durumda agzının ıcı yara yemiyor içmiyor çok çaresizim bu ne dıye sormaktan yoruldum sadece tek bir sorum olcak nevsehır niğde kayserı konya ankara civarı bıldıgınz şu doktor mükemmel emınım care bulur dedıgınz var mı cunkı hastaneden de yorulduk sureklı canı yanıyor kan alınıyor kızımın acısına tahammulum kalmadı ne olr bılen yazsın bunu cildiyeye mi cocuk doktorunamı goturmelıyım
Yaa bu sanki **** kızım da böyle olmuştu ilk alerji dediler sonra ilerledikçe başka doktora götürdüm **** olmuş dediler kaşınıyor mu acaba uyuza çok benziyor kızımın ayaklarını atayım aynı
1,492,506 soru
24,387,022 cevap
349,055 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın