0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (4,723 puan) tarafından
Belli değil ama oraya taşınma ihtimalimiz var. 

Nasıl bir yer acaba? 

Her şeyin ayağının altında olduğu ve her yere yakın olan Fatih'ten oraya taşınmak acaba zor olur mu? Çocuklarla yapılacak aktiviteler var mı?

Yaşayan var mı acaba orada forumda? Nasıl bir yer?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 sene orda çalıştım esnafın içinde ben böyle güzel bir yer görmedim tabi diğer tarflarini bilmem ama çok güzel çok sakin insanı anlayisliydi
(4,723 puan) tarafından
Ne güzel. Eğer taşınırsam umarım alışması kolay olur :)
tarafından
Bu tarafta gelebileceğin en nezih bölgelerden biri diyebilirim:)

Ugurmumcu yakacık kartal taraflari
(4,723 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(9,071 puan) tarafından
Kartalda adliyenin cik yakininda oturuyorum. Bende fatihte asla yasayamazdim . Kuzenim fatihte oturdu surlarin yakinindaydi yedikule mi ne sanirim. Eski evler falan ben yasayamazdim heleki suan elini sallasan suriyeliye carpiomus. Neyse kartal guzeldir ya heryere yakin.   Artik ulasim heryerde metro marmaray heryerde hastanesi  bilmemnesi. Eskilerden kalan sokaklari olan yerlerde var konu komsuluk yapilacak eski gelenegi surdurebililen. Recidansla dolu olan yerleri de var kim kime dum duma etliye sytluye karisilmayan. Evlendim pendikte dumankaya recidsnceda oturdum oralar hep site alani cok degisik gelmisti bana yakinda yorede birkac market vardi. Kartala annemlerin yanina geldikce alisverisimi yapiodum

Mesela. Sonra tasindim simdi yine recidance da oturuyorum ama hersey bildigim alistirgim yerden eczanem marketim bakkalim kuaförum falan 
(4,723 puan) tarafından
Yani şöyle Fatih de her yere yakın ya o açıdan iyi. Surların yakınında degil de diğer tarafındayız Eminönü'ne gidiyordum yürüyerek yarım saat.
Vapura bin karşıya 30 dk da Kadıköy veya Üsküdar.  
Eşim şişli de çalışıyor 40 dk da gidiyor iki metro ile trafik çekmiyor araba gerekmiyor..

Birde oturacağımız yerde çocuğu nereye götüreceğim oyalanması için sıkılır mı vs o geliyor aklıma.
Burada büyük bir park var bize yakın gerçi oralarda da vardır ama ne bileyim endişeleniyorum bilmeyince haliyle :)

Bakalım ya hayırlısı.
(9,071 puan) tarafından
Hayirlisi var ya koskocaman parklari var:)   Ne garip ayni sehir ama. İnsan sanki farkli sehirmis gbi ayri bi dunya anadilu yakasiyla karsi taraf:)
(4,723 puan) tarafından
Gerçekten öyle ya klişe olacak ama  İstanbul çok başka :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 160 göst.
9 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde yılmaz. (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 273 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Akifinannesii (1,049 puan) tarafından soruldu