0 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Evimizde 2 cicek var biri tam 2.5 yaşında diğeri ise 3 aylik

2.5 yaşında olan kızım artık öğle uykulairnj yapmıyor diğer kızımda uyuduğu için normalde hadi sende uyu diyorum yok uyumuyor sallayim diyorum sallıyorum 2 saat geçiyor hala uyumuyor sanırım uykuyu birakti kendim uyucam diyor tamam diyorum bakıyorum odasına 1 saat geçmiş uyumamış artık zorlamakda istemiyorum benim zamanımda gidiyor böyle hadi hadi diyerekten

Uyumadigi zaman gece saat 9.30da uyuyor sizce artık uykularını kendisini ayarlamaya cakisiyor 

Akşam 9.30da uyuyor sabahda 9da uyanir 

Gece uyumasına benim işime geldi açıkçası o saatten sonrada ben dinleniyorum sizce biraz daha mı devam ettiririm öğle için uyumasını zorlamadan istemiyorum açıkçası çünkü 2 saatim hadi hafi uyu diyerek geçiyor buda benim zamanımı alıyor açıkçası 

13 Cevaplar

0 oy
(2,572 puan) tarafından
Bence istemiyorsa uyutma canım gece uykuları iyi olmuş en azından yanında gezsin bebiş uyurken sende işlerini hallet zamanın gideceğine 
(139 puan) tarafından
Uykusu gelse zaten uyur dime öğle uykukarida önemli diyorlar gelişim için ama yok uyumuyor yapabileceğim bir durum kalmadı artık benimde 2.5 yaşında oldu artık
(2,572 puan) tarafından
Benimki 12.5 aylık bir kaç defadır mesela tek uyku yapıyor uyutmak istiyorum ama uyumor elimizde olan bişey değil ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyumuyorsa zorlama o strese neden giriyprsunki o kendine oynasın sende bir kahve iç dinlen
(139 puan) tarafından
Doğru diyorsun artık yaocak birsryim.kalmadi herseyini denedim yok yani :))
0 oy
(3,435 puan) tarafından
25 aylık kızım 1 aydır çoğu zaman öğlen uyumuyor. Sabahları 8/9 gibi uyaniyor akşamları 20.00gibi uyuyor
0 oy
(2,493 puan) tarafından
benim kızda 2.5 yaşında ögle uykusu yapmayinca geceleri erken yatiyo ama gece çok uyanıyo dakika başı mıkırdanıyo bende buna bi çözüm bulamadım 
(139 puan) tarafından
Gece uyanması yok susarsa uyanıyor oda suyunu içip geri yatar uyanma derdimiz yok şükür
0 oy
tarafından
Bence bırak gece uykusu daha önemli gecikirse verimli uykuyu kaçıracak bi de 2 saat herşeyi yapiyosan yinede uyumuyosa demekki ihtiyacı yok çocuklar uyumak istemeyebilir ağlar mizildanir kaçmak ister ama eğer bünyesi yorgun ve uykuya ihtiyacı varsa biraz ugrasinca uykuya geçer seninki uğraş uğraş gecmiyo yapcak biswy yok zorlama bence 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Sabah zaten çok geç uyuyormuş uyumaması çok bormal öğlen uyumasını istiyosanız sabah 7 7 30 gibi uyandırmanız gerekir 
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Artık istemiyor demek ki öğle uykusu. Kızım bu ay 3 yaşını bitirecek son 1 aydır o da direniyor öğle uykusuna. 2 gündür uyutmuyorum. Uyutmaya çalışınca dediğin gibi 1 saat ona hadi uyuyalım demekle geçiyor. Yeğenim 4 yaşındaydı öğle uykusunu bıraktığında. Her çocuk bir değil :)
0 oy
(8,372 puan) tarafından
Benimkide gündüz uykusu yapmiyo hiç 27 aylık oldu
0 oy
(7,456 puan) tarafından
İstemiyorsa uyumadım benim oğlumda uyumuyor gündüz diğer bebeğim uyuyor 
0 oy
tarafından
Olması gerektiği gibi uyuyup uyanıyor aslında zorlamayın uyumak istemiyorsa. 
0 oy
(1,536 puan) tarafından
Gündüzler kısaldı zaten bende kızımın gündüz uykusunu bıraktırdım 2.5 yaşında 45 günlük uyuyor sürekli☺️☺️
0 oy
tarafından
Bırak o zmn kendisi uyku düzeni koyar 
0 oy
(4,185 puan) tarafından
Benim oğlumda 2 yaşında uyumak istemiyor zorla uyutunca da gece bu sefer çok geç uyuyor bende kendi haline bıraktım. Sabah çok erken uyanırsa zaten öğlen dayanamıyor uyuyor

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 763 göst.
3 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,066 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 154 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde BegumY (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 308 göst.
0 oy
6 cevap 330 göst.
28 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu