0 oy
101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
içimi dökmek istiyorum zira bunu kimseye anlatamıyorum eşimle severek evlendik ama sevgisi öyle böyle değil cok severdi ben ise  normal bi sevgi ile  biraz da merhamet ettim ayrılamadm bi türlü çünkü  ailem öğrenince   ve 2 sene git gel isteme bizimkiler vermedi falan en son verdiler evlendk evlendikten sonra karşılastığım kişi farklı sanki huylar  herşeyi gözüme batıyordu kötü bir alıskanliği yok iyi biri sadece kafa yapımız cokkk zıt sürekli tartısmalarıöz var 5 senedir ben sevmiyorum diyorum o vazgecmem diyordu o kadar  gğveniyordum ama ona ne kadr tartsmamız olsada ayrı kalamazdk bi gün bile küs duramazdk 2.cocugmz oldu 35 günlük olduk  10 gün annemde kaldk eve geldk telefonuna bakarken silinmiş öesaj gördüm azardan 2 tane kod gelmiş uyuyordu uyandrdm kıyamet koptu tabi bende kalktım kayınbabamınaradm gel beni götür burdan diye gittm orda kaldm bu surekli yazıyor işte yeminler bişey yapmadmlar meraktan bakmış sadece oda indrdm girmedm bile vs vs yalanlar bana göre sabaha kadar yatamadm aklm almıyor onun yaptgna gözü kapalı güveniyordm çünkü öteki günün öğleni işten geldi hadi evimize gidelim nolur falan gelmem bitti dedm ailesnn yannda konusamıyor tabi babası noldu naptın lan kız diyor bişey yapmadm abartyo diyor annesine anlattm oda yapmaz ya falan dedm yapmış işte evli biri ne işi var gece 12 de öyle bi site de yapmaz demesnn sebebi oda cok güveniyor oğluna cocuklarından en iyisi o çünkü neyse  işe gitti akşam yine geldi yalvar yakar misafr geldi kaynanama bebeğimi görmeye onlarda bizim evin orda oturuo akrabası eve bırakacktı  hadi gidelim dedi bebeği aldı asagı götürdü arabya bende geldim mecbur hayatıöın şokunu yasıyorum nasıl atlatacağım ya bunu 

1 cevap

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Atlatamayacaksın Eline tuşlu telefonu ver net tavır koy affetme öyle kolay bağırıp çağırma erkekler sesizlikten korkar ne yapacağın belirsiz aniden herşeyi yapabilecek tavırda ve sakinlikte ol ki korksun iyice hemen boşanma olmas evet yanlış yapmış devamı gelede bilir gelmeyede bilir sen ona göre kendini ayarla altının falan varsa kendinde dursun parada aynı şekilde yapacak olanı engelleyemezsin ama kırıldım senin gibi bir adamdan beklemiyordum sen öyle iyi böyle iyi bir kocaydın de iyi yanını öv hayrandım sana de bu yaptığın sana olan güvenimi yerle bir etti falan diye önce öv sonra kırıldım mesajı ver erkeklere en etkili yöntem bu 
(5 puan) tarafından
valla kulagmdaki küpeye kadr cıkardm fırlattm  deli oldum bardak mı kırmadm dolap mı vurmadm gidecem bitti dedm o hep benm gitmeyecmi sanıyordu  blilyor aileme gitmem   bu korku ona yetti ama çekecek daha  tabi mesajlastk  kaynnamda kaldgm gün dedm yani herkes yapar sen yapmazdn o kadar güveniyordum sana diye falan dedgn gibi sesslk koyuyor  biraz iki gğndür evdeyim ama ruh gibiym  evi topluyor temzliyor peşimde habire
(2,262 puan) tarafından
Sen fırlat tabide çıkıp giderken de almayı unutma para olmadan çocukla zor ne kadar iyi bile olsa işler ciddilesip kötü olunca ilk çocuk ve parayla vurur erkekler
(5 puan) tarafından
doğru diyorsun fazla güveniyordum ona  ihtimalleri düşünmek lazım mış bakalım zaman ne gösterecek bende küs kalmayı beceremem hiç bi zaman  oda biliyor ama kırgınlıgm zaten gecmicek bu kesin
(2,262 puan) tarafından
Suanki sürecini iyi yönetin yönettin yönetemezsen gelecek hayatını ciddi etkileyebilecek dönüm noktası gibi duruyor
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,486,639 soru

24,303,713 cevap

344,214 kullanıcı

...