Benim ismim nickim ile aynı ;) Akrep burcuyum. Kara kaşlı kara gözlü tombiş bir şeyim. Tombul yanaklarım vaaa :D Çarşaf-ı şerif giyiyorum gözünde canlandir diye yazıyorum bunları :) ama saçlarım kısa ve kızıl.
Örgü örmeyi , Kur'ân okumayı , deniz kıyısında yürümeyi, spor yapmayı , sessizliği ve yalnızlığı severim. Osmanlıca şiir yazmayı seviyorum lâkin epeydir fırsat bulamiyorum.
İki gün sonra miladi takvime göre 30 yaşına giriyorum İnşaAllâh.
Bir oğlum var Cihangirim onu çok seviyorum , eşimi çok seviyorum çok aşığım rüyalarımda sürekli beni aldattığını görmüyorum. Ailemi çok seviyorum çok bağlıyım. Kız kardeşimi çok seviyorum. Şey bir de kedileri çok seviyorum. Babamı çok seviyorum. Sevmeyi çok seviyorum.
Dünyada hiç bir anne ,hiç bir baba ,hiç bir çocuk ağlamasın çaresiz kalmasın istiyorum fakirlik olmasın istiyorum biliyorum ki imtihân dünyası ama yine de kalbimin hassasiyetinin fazlalığından dolayı çok ağlıyorum.
Şuan oğlum uyuyor ben de mutfakta oturuyorum. Aslen Yunanistan Selanik maciriyim ama doğma büyüme Bursalıyım . İstanbul'da yaşıyorum.
Gitmek istediğim bir kaç yer var onlar da Diyarbakır Mardin, Urfa. Doğu kültürünü ve mutfağını yaşantısını geleneksel kıyafetlerini hanlarını hamamlarını seviyorum.
Yaşam ile alâkalı olarak mutlu ederek mutlu olan biriyim. Bu ara hayattan tad alamıyorum yediğim ve içtiğim maalesef ki savaşın olması zulmün olması hadi belki savaş çok uzak ama daha karşı komşumun aç mı yok mu yattığını bilmiyorum. İnsan olarak maalesef ölü gibi yaşıyoruz duyarsız acımasız bir şekilde. Böyle şeyleri çok düşünüyorum. Böyle olunca da hayatta sevdiğim şeylerden de keyif alamıyorum. Hatta keyif aldığım şeyleri yapmaktan dahi utanıyorm.
Aslında sadece oyalanıyorum. Bir gün ölmek için yaşıyorum. İnşaAllâh doğru istikâmet üzere imânlı ölmek nasib olur bana ve tüm inananlara İnşaAllâh. Bu mektubu sana yazarken belki de sen yatağında huzurla uyuyorsun senin uyuduğunu düşünmek yüzümde küçük bir tebessüm oluşturuyor.
Kimsin nesin ne hissediyorsun hiç bir şey bilmiyorum ama tüm bunları merak ediyorum seni tanımayı hayallerini bilmeyi sevinçlerini duymayı çok istiyorum hatta hiç bir kederinin de olmamasını temenni ediyorum yine de kederler var ise dinleyip mânen duâ ederek destek olabileceğimi bilmeni istiyorum.
Şimdilik hoşçakal. Bana yazacağın mektubunu heyecanla bekliyorum.