ya kızlar geçen ay ablam bana bin lira harçlık verdi ister çocuğa ister kendine bişey al dedi kızımın botu ve montu var benimde montum var ama çizmem yoktu bende bu çizmeyi aldım 750 tl ama sonrada pişman oldum acaba o parayı saklasamıydım diye düşündüm ama ihtiyacım vardı çizmeye bide ne zamandır çok istiyodum boyle bi model buluncada kaçırmak istemedim hem fiyatı çok geldi hemde ne bileyim annelik duygusu sanırım kızımın ihtiyacı olursa hemen alırım diye düşündüm ve pişman oldum eşime gelirsekte her ay sıkışığız diyor bidahaki ay alırız istediğini diye diye kandırıyo beni sonrada gidip akvaryuma fuzuli masraf yapıyor biraz onada kızdığım için aldım açıkçası bu çizmeyi ama bi yanımda pişman oldu ben giymesemde olur kızımın olsun düşüncesindeyim ama hep böyle düşündüğüm içinde 2 senedir doğru dürüst kendime bakamadım haklımıyım sizce iptal etsemmi siparişimi
Çok güzelmiş güle güle giy iptal de atme bence babası alır ona
Hayır tabiki al. Saklayıp ne yapacaksın parayı ihtiyacın varmış zaten Çocuklara illaki alıyoruz yani seninde ihtiyaçların var her zaman çocuğa da olmaz ki
Anneler en güzelini en iyisini hakeder
1,489,963 soru
24,351,241 cevap
346,495 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın