0 oy
159 göst.
Aile kategorisinde (53 puan) tarafından
Annem 4 ay önce vefat etti sanki ben ve ablamin annesi değilmiş gibi hep erkek kardeşim için annesi gitti annesi olsaydı ee bizim annemiz değil mi ve biz 10 kardeşiz hepsi kız ve ben hamileyim 3 yaşında oğlum oraya gidince babam hep sustur şunu cociuga bagryor bizi azarlıyor ve benim akrabalarim ben ve ablamntek başımıza gidecekmsz evi kokten temizlicekmsz benim anlamadığım benim hamile olduğumu bile bile bu kelimeleri nasıl söylüyorlar ya 6 7 tane ablam var onlar nerde yok.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sizi ezik bulmuşlar 
-Reklam-
0 oy
(120 puan) tarafından
Bir zamanlar benim ailemde yapıyordu en son hepsine noktayı koydum sen kimsin benim çocuğuma bağırıyorsun dedim bu davranışlar ne böyle uzak durun benden dedim kafam rahat
(80 puan) tarafından
Benim ailem de öyle yapıyor ya gidiyorum çocuklarıma bağırıyorlar sürekli gözleri benim çocuklarımın üzerinde öyle çok düzenli bir evleri yok ama ben gidince sanki dünyanın en titiz insanları da çocukları mahvedecekmiş gibi tepkileri oluyor çok kırılıyorum ama ben kendim aileme çok düşkünüm başka da kimsem arkadaşim olmadığı için bir şey diyemiyorum
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Nede musade ediyorsunuz. Acı sizinde açınız böyle hamile halinizle . Ben olsam gitmem 
0 oy
tarafından
Babanız bagryosa hiç gitmeyin derler ya ana yoksa baba hiç olmamıştır diye
(53 puan) tarafından
Aynen öyle gitmiyorum zaten sadece buvtarz konuşmalar canımı skyor
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Canım öncelikle biz 10 kardeşiz hepsi kız dedin ama erkek kardeşim de diyorsun onu anlamadım bu durumda hepsi kız değil doğru mu ya da o üvey falan mı? 

Ev temizleme konusunda kim yakınsa ve uygunsa o temizler veya 10 kız kardeş para verir temizlikçi tutarsınız daha mantıklı olur. 
(53 puan) tarafından
Şimdi 2 ana var ikisi vefat etti ilkkinden 6 kız 1 oğlan bizde 2 kız Bir oğlan ve hep benle ablam gifecekms hep biz yapacakmsz
(7,436 puan) tarafından
Anladım diğer anadan olanları saymıyorlar. Sana bunu kim diyorsa babamın şu kadar evladı var hepimiz sırayla bir şeyler yaparız siz merak etmeyin de. Baban iyi düzgün biri değilse hiç gitme bile yanına çocuğuna bağırmasınada izin verme

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 348 göst.
18 Ocak 2022 Aile kategorisinde sessiz.kelebek (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
6 Kasım 2023 Aile kategorisinde Kerdem (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
26 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 658 göst.