0 oy
126 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5,153 puan) tarafından
Oğlum öksürmeye başladı bugün 10 aylık.

İlerlemeden nasıl müdahale edebilirim ? 

Neler yapabilirim ? 

5 Cevaplar

0 oy
(91 puan) tarafından

En İyi Cevap
Eğer emziriyorsan bal limon sarımsak karışımını sen kendin yut, sütünden bebeğine de geçer. Bebeğine de sarımsaklı yoğurt verebilirsin. Ya da piştikten sonra vereceğin yemeğin üzerine ince ince doğrayıp yedirebilirsin. Ben çok faydasını gördüm ilerlemesini engelliyor gerçekten. Burnu için de serum fizyolojikle buhar yap çok tıkanmadan.
(5,153 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
-Reklam-
0 oy
(11,011 puan) tarafından
Daha önce bişi yapmıyodum nane limon içirmek dışında. Geçen gün burda canımcım var bi dene ondan öğrendim, bal limon sarımsak karışımı. Onu yapcam artık inşallah. 

Geçmiş ola ilerlemeden şifa versin Rabbim kuzucuğa
(5,153 puan) tarafından
Daha az önce öksürmeye başladı sanki burnu da tikkanacak gibi
(11,011 puan) tarafından
Burnunu aç bol bol temizle tıkanmasına izin verme. Uyurken baş ucuna soğan koy. Üstüne karanfil batırıp koyuyolar ben tek soğan da koydum işe yarıyor. Nane limonu da içir bakalım inşallah ilerlemez
(5,153 puan) tarafından
İnşallah ya .eşime söyledim bakalım aspiratör getirecek .soğanı da deneyeyim insaAllah
(11,011 puan) tarafından
Serum alsın bildiğin serum eczaneye söyleyince burun açmak için diye verir zaten. Şırıngayla mis gibi temizleniyor bi bak youtube videoları var. Yapabilirim dersen onu yap yok korkarım küçük dersen bildiğin yöntemi yap
(5,153 puan) tarafından
Ha yok çok yaptım biliyorum . Normalde evde de var ama yeni aldım dedim Baya oldu çünkü
0 oy
tarafından
Ben iburamin veriyorum o yoksa aferin aliyorum  bide portakal suyu veririm 3-4 çay kaşığı ama yinede olurlar hasta
(5,153 puan) tarafından
İlaç var evde ama hani önlem amaçlı doğal şeyler var mı diye merak ettim . Teşekkür ederim
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Bal limon sarımsak soğan tarçın bunları karıştırıp bı gün bekletip iciriyorum bı kaşık kesiliyor
(2,522 puan) tarafından
2 yaşın altına vermeyin kusura bakmayın unuttum yazmayı verilmez
(5,153 puan) tarafından
Anladım :( teşekkür ederim
(11,761 puan) tarafından
Ölçü verir misin canım kızım hasta nasıl yapılıyor
(2,522 puan) tarafından
Bir yemek kaşığı limon suyu çay kaşığı ucu ile tarçın
Yarım soğanı dorde bolun iki üç diş te sarımsak kesik atın bir yemek kaşığı da bal karıştırın cam kavanozda bir gün beklesin sonra suyundan günde iki tatlı kaşığı kadar verebilirsiniz
(11,761 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım deneyeceğim hemen
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Tereyağında pekmezi ısıt o şekilde içir ona iyi gelecek
(5,153 puan) tarafından
Teşekkür ederim☺️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
19 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hclkylmz (115 puan) tarafından soruldu

414,073 soru

12,462,444 cevap

46,787 kullanıcı

Kategoriler

...