0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (497 puan) tarafından

evleneli iki yıl olucak ve ben hazır eve gelip oturmak zorunda kalınca evdeki çamaşır makinesini kullanmak zorunda kaldım regal 8 kilo ve ben hiç memnun değilim yumuşatıcının en iyisini kullansam da bir kapak yumoşun lilyum koyuyom zor kokuyor bikaç aya degiştiricem bosch makinesinden alıcam aklim da siemens vardi ama ben bosch iyi diye sizin de resim de gördüğünüz gibi ona karar verdim ama yorumlarının bazılari tatmin etmedi kısacası sorum ben sürekli camasir makinesi degistirmek istemiyorum söyle bi 10 15 sene kullanmak istiyorum mesela yarım kapak yumuşatıci koydugum da miss gibi kokutan camasir makineleri hangisi fiyatında sıkıntı yok yeter ki iyisi olsun 

image

2 Cevaplar

0 oy
(6,163 puan) tarafından
Bosch  kullanıyorum  memnunum  canım  resmine baktım aynisi seri 6 mi yaziyo 
(497 puan) tarafından
yok cnm serie 4
(497 puan) tarafından
senin ki kac serie aynisindan mi kullaniyosun
(6,163 puan) tarafından
Seri 6 benim  canim
-Reklam-
0 oy
(766 puan) tarafından
Kayınvalidemin Vestel ama 10 yıldan fazladır kullanıyor eski modellerden , oraya gittiğim zaman çarşafları misss gibi kokuyor 
(766 puan) tarafından
Benimki de profilo bende memnun değilim 1 kapaktan fazla da koysam hiç yumuşatıcı kokmuyor çamaşırlarım
(497 puan) tarafından
peki sen deterjan gözünü kazan içini ve filtresini hic temizledin mi
(766 puan) tarafından
Evet temizliyorum benimki ilk aldigim günden beri kokusu olmuyor 3 yıl oldu makinadan kaynaklı benimki  % 99 eminim buna
(497 puan) tarafından
peko hango yumuşaticiyi kullaniyorsun belki o yüzden de olabilir benim ki eski ve bilinmedik bi marka o yuzden muhtemelen kokmuyodur
(766 puan) tarafından
Yumos lilyum kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 140 göst.
1 Aralık 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (497 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 89 göst.
6 Ekim 2022 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 372 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (497 puan) tarafından soruldu