Kızlar ben üniversiteye kadar saçlarımı hiç eklemesin saçlarım açık kumral ama uçları ve araları sapsarı bir renkti bu arada beyaz tenli mavi / yeşil gözlüyüm saatlik renk değişimleri söz konusu olduğu için öyle yazdım neyse üniversitedr birden bire saçını tarçın bakıra bkyadım evde kendi başıma ilk deneyimim olduğu için de tutmadı dipleri bakır uçları kendş rengim kalmıştı kuaförde düzeltmişti ardından ama 5 6 ay sonra birden kendi rengine dönmek için koyu kahve yaptım 2 3 onu kullanıp sarıya geçtim ve saçlarım pişmaniye gibi uzadı lastik gibi oldu 9 ay hamilelik süreci falan derken ellemedim doğurduğum gibi açık kahveyr boyadım ve şuan da tamamen kendi doğal rengim oldu doğum yapalı da 9.5 ay oluyor
Şuan da saçımın rengini seviyorum ama tarçın bakıra dönmek istiyorum ya da sarı yapmak istiyorum ama yanmasından korkuyorum çünkü hamileyken kuaför azizliğine uğradım keratin bakımı adı altında saçlarımı yaktılar saçlarımın üst kısımlarını makas vurup kesmişler gibiydi saçlarım yeni toplarlanıyor
Elim de saçların böyle güzel elleme diyor ama depresyona girdim galiba değiştirmek istiyorum sarıdan korkuyorum bakır yaparsam da her hafta ya da 2 haftada bir boyamam gerekiyor akıl verin bana