0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Eve duvar kağıdı yapıyorduk beraber eşime gelirken malzemeni tam getr merdiven falan unutma dedim ama o yine kndi bildiğini okudu birşeyler bulurum dedi koltuğa çıktı kenar kısmına basmıştı bir an hızlı bir şekilde orta kısma atladı ve asla bugüne kadar oturmadığım misafir odası koltuğum kırıldı üstüne oturdugun an çöküyor eşime koltuğu kırdığı için değil de" boşver kırılsın zaten üstünde oturmuyorz"demesine çok sinir oldum insan bı der yarın obursu gün elime geçse yaparım der ama onun tek dediği boşver öyle kalsn diye ya ben esyama çok değer veririm ağlamak üzereyim nasl yapaym bu adamı kim olsa çok kızar buna ya sesimi edemiyorum ona diyo sana birşey yapmaya yaranamiyor diye. Ama bana bir yaranacakken kırkta zarara sokuyor.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız artık asla ustune oturulmayan mısafır odası koltuk takımı kaldı mı ya? 
(57 puan) tarafından
Ya canım daha önce kaynanam ile oturuyordum o yüzden kndimkimi hiç kullanmadm evime tasinali 1 2 ay oldu daha düzgün kullanmadm bile
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tövbe tövbe ya bazı erkeklerin kafatasında beyin yerine nevar açıp bakasım geliyo koltuk kırılıyo verdiği cevaba bak ben bile sinirlendim gecmiş olsun 
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Sakına goze cop batarmis cok dikkat etmissin elinde kalmis uzulme canm ilerde yaptirirsin
0 oy
(8,761 puan) tarafından
benimde koltuğumun başlığını kırdı eşim nasıl düzelir bilmiyon 
0 oy
tarafından
Eşinin lafına güldüm ama :D gamyrmez adam 
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Eşinde ki rahatlık ne diyim ki
(57 puan) tarafından
Evet çok rahat bir adam bana bı kiler dolap yapacak bir parçasını getrmis diğer parçası için hep ayın 15 ayın 15 diyo bitmedi bu ayın 15 i hep oyaliyor beni sinir krizi geçiriyorm bu adam yüzünden artık
(7,456 puan) tarafından
Ay hiç çekilmez

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 779 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (252 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 695 göst.
7 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 192 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu