0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından

Bebeğime bakmayı beceremiyorum daha 40 günlük bronşit oldu antibiyotik kullanmak zorunda kaldı iğne oldu hastanede yattı bronşitten ve kanında mikrop olduğu için.Kendimi o kadar suçluyorum ki bunları ağlayarak yazıyorum.Az önce de banyo yaptırıyim bebeğe dedim su yuttu banyoda normal su olsa neyse diyecem ama deprem bölgesinde olduğumuz için çeşme sularını içmeyin diyorlar.Ama küçücük bebeğim o suyu yuttu.Bebegimin yüzüne bakınca bile ağlıyorum kendimi çok suçlu hissediyorum.Ya o banyoda yuttuğu su yüzünden yine kanında mikrop çıkarsa başka bir sorun olursa hiçbir şeyi beceremiyorum gerçekten.

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Lohusa psoklojisini dibine kadar yaşıyorsun benim gibi ☺️ ama geçici bir süreç. Sıkma bu kadar canını üzme kendini. Stres bebeğe de geçiyor böyle yaparak daha çok zarar verirsin ona. İyisiyle kötüsüyle anın tadını çıkarmaya bak, çocuk bu elbette hastalanacak ta, iğnede olacak, suda yutacak, daha neler bekliyor seni. Allah büyük dertler vermesin inşallah. Sen minik bir meleğin annesisin o seni hissediyor bu günler geri gelmeyecek en güzel zamanlar, o yüzden güzel geçirmeye bak. Bunların hepsi birer tecrübe olacak sana ANNE sin sen kolay mı bu iş ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Canım benim boşuna üzülüyorsun mevsim geçişi ve bağışıklığı zayıf bebeklerimizin bu yüzden hasta oluyorlar. Su yutmasını asla istemezdin sonuçta bilerek yapmadın kendini suçlama Allaha tevekkül et bir şey olmaz inşallah. Kendini üzme sütün kesilmesin
0 oy
tarafından
Bir dahakine dikkat et sakin ol insan hata yapa yapa öğrenir herseyi bugün üzüldün yarın daha dikkatli olursun 
0 oy
tarafından
Bebegı kafasını ters cevırıp yıkamıgor musun öyle şu yutmaz .. Kanda mıkrop yıyıp ıcmesınden olmuyor o çok farklı bırsey. Sen ister mısın bırsey olsun bebegıne öyle düşünme. Bronsıt atletı var onlardan al inşallah bır daha olmaz 
(1,716 puan) tarafından
Ya benim oğlum inanılmaz terliyor yok böyle bir şey. Şimdi senin yorumunda görünce bir baktım biraz pahalı e 1 tane almak olmaz. Onun için emin olayım öyle alayım diye sordum
tarafından
Altından atlet gıydırıyorsun terını dısarı vermıyor ve usutmuyoe cocıgu
(1,716 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(271 puan) tarafından
Ben ters çevirip yıkamıştım ve bebeğim suyu emmeye çalışıp yuttu şimdi komik geliyor ama çok ağlamıştı
tarafından
Yok komık degıl canım olur mu öyle şey bırsey olmaz Allah'ın ıznıyle ya
0 oy
tarafından
Canım çok normal bunları yaşaman mevsim geçişindeyiz ayrıca seni şu şekilde rahatlatabilirim ben mamayı yaparken hep hazır su kullaniyordum doktor çeşme suyundan yap minarelini kaybetmesin dedi şuan çeşme suyu ile mama yapıyorum ondan kendini suçlu hissetme 
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Duygusal dönemin başındasin kendine bu kadar yüklenme evet anlıyorum insan öyle oluyor ilk zamanlarda ama eminim elincne geleni yapıyorsunuz olsa bile insan kendini suçlu hissedebilir bazen aglama

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Minikii (666 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
3 Nisan 2021 Aile kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

405,539 soru

12,150,741 cevap

36,567 kullanıcı

...