0 oy
141 göst.
Aile kategorisinde (1 puan) tarafından
Eşimin ailesiyle konuşup görüşmüyoruz. Eşimin annesi oğluna çok düşkün ve onun elinden almışım gibi benden nefret edercesine davranıyor. Başımdan her türlü sağlık sorunu geçti ve bir kere beni aramadı. Şimdi de yaşadığımız şehire geliyor eşimde tek başıma gitmem sende geliceksin yanımda hoş geldine yoksa benden bir daha bu eve gelmem boşanırız diyip beni tehdit ediyor. Siz olsanız ne yaparsınız 

1 cevap

0 oy
(2,523 puan) tarafından
Ne hakla sana seçenek sunuyor bu erkekler niye böyle tövbe tövbe. Kendi gitsin ne olmuş yani. Bende gorumcemle konuşmuyorum gittiğimizde eşim gider gelir . Kayannama kayın beder de birşey dmeez bana sonuçta konuşmuyorum  
(1 puan) tarafından
Şimdiye kadar böyleydi yine bişey söylemiyordu ama şimdi ne değişti bilmiyorum benimle geliceksin ben bekar değilim karısını yanında getirememiş derler diyor. Beni böyle tehdit edemezsin yoksa sonuçlarına katlanırsın dedim babama söyledim babam geldi akıl verdi gitti eşim yine aynı ben kararımda kesinim gelmezsen bende bir daha bu eve gelmem dedi
(2,523 puan) tarafından
Canım başka sorunlar yoksa bı git bakalim  ama tavrını belli et dönünce. Ailesi yanında surat yapma kötü olma adamla
(1 puan) tarafından
Ben 3 ay önce hamile kaldım beni arayıp tebrik etmedi kürtaj oldum aramadı eşim arayıp kızdı diye mesaj attı. Kafamda kist vardı ameliyat dediler aramadı oralı olmadı oğlumu elimden aldın dedi daha neler neler içimden nasıl gelsin
(1 puan) tarafından
Bide eşimi bu kadar sevip değer verirken beni bununla tehdit etmesi ne kadar sağlıklı ve ben gitmezsem bunu gerçekten yapar. Bu evlilik ne kadar sağlıklı nereye kadar bu böyle gider
(2,523 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyim bilemedim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 590 göst.
10 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,088 göst.
31 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,019 göst.