0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (17,451 puan) tarafından
Kızlar bizim burda çocuk cerrahi yok çocuk doktoru ürolojiye götürün dedi onda da yaşı küçük 1 yaş altinda olduğu için yapmıyor ..şimdi benim Adana'ya gitme ihtimalim var bu 15 20 güne. Adana'da şehir Hastanesi'ne götürmeyi düşünüyorum çocuk cerrahisine. Bebegim 2 ay 3 günlük. Ben gidene kadar 2 buçuk aylık olur onlar yapar mı acaba sünnet ya. Eşim evde yaptırmak için bir sünnetçi ile konuştu o da 1000 TL istemiş. Ben evde yaptırıp 1000 vereceğime özele götürürüm yani

4 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Kayseirde sehir hastanesinde goturuyorum oglumu 1 yasinda önce yapmıyoruz dedi 1 yasinda götürdüm fıtık falan bilseler çıktı 18.aya erteledik şuan 16 aylık oldu 18ayda olacak insAllah canım. Eğer aciliyet yoksa 1 yasindan önce yapacaklarını sanmıyorum 
(17,451 puan) tarafından
Demek ki doktorun insafına kalmış çünkü ben duydum yenidoganlarin sünnet olduğunu da
(7,483 puan) tarafından
Ben çocuk cerrahisine gittim canım 1 yaşından önce Bi sorun olmadığı sürece önermiyorum yapmıyoruz da dedi.kendi oğlum bile 2.5 yasinda sünnet oldu dedi. Bende doktordan iyi bilemeyiz onermiyorsa vardır Bi bildiği diye ısrar etmedim yoksa özele gitsek parayı versek zaten yaparlar ama ben güvenmedim açıkçası böyle cerrahi tarzı şeyleri hep devlete guvenirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben yaptırdım 2 aylıkken devlet hastanesi genel anestezi altında oldu hatta
(17,451 puan) tarafından
Demek bazıları yapıyor bazıları yapmıyor. Bende sorduracam işte yaparlarsa Adana'da yaptıracam
0 oy
(1,922 puan) tarafından
Bende devlette yaptırdım. 3  veya 4 aylıktı herhalde. Lokal anestezi yaptılar benide aldılar oğlumun yanında durdum konuştum falan
(17,451 puan) tarafından
Bende yaptırmak istiyorum birine sordurdum bir doktor 2 yaşından önce yapmıyorum dedi başka bir hastanedeki doktor yapıyorum dedi ben yaptiracam inseAllah gidince
(1,922 puan) tarafından
İnşallah canım şimdiden geçmiş olsun ♥️
0 oy
tarafından
Artık doğar doğmaz yapliyor ya bende araştırayım şimdiden antepde hemen yaptiricam
(17,451 puan) tarafından
Bende sordurdum birine hastaneden çalışan biri demiş 2 yaşından önce bir sıkıntı olmadığını sürece yapmıyoruz diğeri demiş yapıyoruz. Ben yaptırma taraftarıyım şimdi anlamaz hemen iyilesir unutur diye. Büyüyence korkar belki çişini tutar yapmaz korkusundan falan diye bırakmak istemiyorum
tarafından
Yok ya doğar doğmaz yapıyorlar iki ay falan degil

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde glshyknc (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 159 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 257 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Dilekghjk (0 puan) tarafından soruldu