0 oy
209 göst.
Aile kategorisinde (15 puan) tarafından

Aliexpresten ilk defa bişey sipariş etmek istiyorum kızımın elbiseleri hep benzer biraz farklı olsun istiyorum güvenilir mi sayfaları bide fiyatı nasıl anlayacam ilk defa indirdim biri bana anlatabilir mi rica etsem fiyatı ne kadar bunun mesela

image

7 Cevaplar

0 oy
(9,158 puan) tarafından
5.37 dolar dolar şuan 28 lira 150 lira falanmi oluyor ama birde başka bir ücret ödüyorsun şimdi satın al yap ödeme fiyatı netlesir
(15 puan) tarafından
11 dolar gönderim ücreti yurtdışından ilk defa bişey sipariş etmek istiyorum böyle güzel farklı bir elbise site güvenilir mi ki
(9,158 puan) tarafından
O zaman 45p liraya falan gelmiş olucak
-Reklam-
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Site güvenilir de gümrükte bu fiyatın üzerine birde vergi çıkabiliyor haberin olsun büyük ihtimal ülkeye girerken birde vergisi çıkar elbisenin 
(15 puan) tarafından
Bide vergiden önce gösterilen fiyat ne demek
0 oy
tarafından

Gümrük parasida ayrı ödeyeceksin bak Türk attım fiyatı 

image

(15 puan) tarafından
Kız 150 tl lik bir elbise için bin liradan fazla mı ödeyecem yani ay çok güzel kıyafetler var bide eridim keşke alabilseydim
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Vergi ücreti alıyor 10 sa 15 alıyor 
(15 puan) tarafından
Şimdi örnek veriyorum bu elbise için vergiler kargo dahil ne kadar ödeyecem
(1,792 puan) tarafından
Kız bnde anlamıyorum da eşim mont almıştı hiç istediği gibim glmedi eşim bna dedi vergi alıyorlar ck
0 oy
(848 puan) tarafından
Vergi parasi elbisenin cok cok ustunde cikiyor ve cok gec geliyor 2 3 ayda anca gelir blji daha gec
0 oy
(4,468 puan) tarafından
Trendyolda benzerleri var, onlardan al bence. Bir de vergi eklenince ucuzluğu kalmıyor çünkü.
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Aliexpresten sürekli alışveriş yapıyorum vergi ve kargo ücretini senden ödeme yaparken alıyorlar ekstra ödeme yapmıyorsun yani telefon kılıfından iç çamaşırına kablosuz kulaklığa kadar bisürü şey aldım hiç kapıda ücret istenmedi benden... Sepete ekleyince tüm fiyat çıkıyor orda onu ödüyorsun satıcının yorumlarını kontrol et tıpkı trendyol gibi elbise beğenilmiş mi türkiyeden alan var mı vs vs 
(1,080 puan) tarafından
Ben de şimdiye kadar yukaridaki yorumlardan dolayı almadım. Gerçekten güzel elbiseler var
(6,075 puan) tarafından
Bacım yok ya valla ben hep alıyorum çokta seviyorum aliexpresi
(1,628 puan) tarafından
Nekadr zamanda geliyo
(15 puan) tarafından
Çok güzel bebek kazakları elbiseleri var geç geliyor bide pahalı diyorlar ya
(6,075 puan) tarafından
Bacım uygulamayı indir ordan tl olarak gösteriyor sepete ekle kargo vergi hepsini ekleyip fiyat gösteriyor. Ben alınca 15 20 gün içinde geliyo öyle 1 ayı bulmadı hiç

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
7 Kasım 2023 Aile kategorisinde Elisaa_00 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
18 Eylül 2022 Aile kategorisinde Evrim.34 (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatmaaa... (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 90 göst.