0 oy
56 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba kizçeler benim bebisim 14 aylık 15 e giricek ve 3 gündür çok aşırı az besleniyor. İştahı normaldede yok ama iyice kesildi belkide dıştan olabilir ama dediğim gibi  normaldede istahsiz sizin bebislerinizin iştahı için neler yapıyorsunuz ya da bir günlük örnek beslenmenin neler hem banada fikir olur.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızım o aylarda sabah kahvaltı 3 saat sonra çorba öğle uykusu kalkınca tekrar yemek sonra 3 saat sonra yine yemek bu aralarda hep meyve yer su içer içecek içer çok oburdu saat 10 da yine yemek yer yatardı şuan 30 aylık ağzına zor lokma koyuyorum dişten yemezdşr arada olur 
tarafından
Benimki çok istahsiz ya bu inek sütü alerjisi çıktı ondandi belkide bir türlü istahsizligi atlatamadik kilosu falan nasıl
tarafından
13 kilo iyi dedi sağlık ocağı
-Reklam-
0 oy
(5,339 puan) tarafından
Canim benim bebegim de o aylarda istahsizdi. Azi disleri cikiyo 3 ay falan surdu bizim. Normalde de zor yiyen bi bebek zaten. Ama gelisimi iyi sukur. 

İstahsizlik donemlerinde kahvalti da avakado, patatesli yumurta labne veririm. Az yedigini dusunursem muz veririm. 

Oglen yogurt ,aksam yayla corbasi, tarhana,kemik suyuna haslanmis makarna,pilav falan veriyorum. Her ogunde normalde 1 kase yer istahsiz donemlerde yarim kase yedirsem sukrediyorum. Bi de meyve sever daha cok meyve ve saglikli atistirmalik veriyorum. Ozellikle su donemde cennet hurmasi oneririm.
tarafından
Yani 3 ogun veriyorsun aralardada meyve falan ya benim aklıma inan artık yemek gelmiyor o kadar seçici patatesli yumurta yemez labne yemez peynir yemez
(5,339 puan) tarafından
Evet 3 ogun veriyorum ama oglen yemek degil de yogurt ve meyve veriyorum genelde tok tutsun diye muz veriyorum. Cecil peynir denediniz mi bizimki de bi onu yer yerse. Ben patatesli yumurtanin icine az bisey lor ekliyorum bazden.
tarafından
Cemil denemedim ama yarın alicam kaşar denedik bir ara azıcık yedi daha onuda yemedi
(5,339 puan) tarafından
Kasar bizimki de ara ara yiyo ,uzun zamandir da cecil peynire takti, cok sukur en azindna bisey yiyo, labneyi de artik yemiyo
0 oy
(80 puan) tarafından
Benim kızım da tam 14 aylık ve sadece emziriyorum hiçbir şey yemek istemiyor kesinlikle her şeyi denedim çoğu şeyin tadını bile bakmıyor tadını baktığı şeyden fazla bir kaşık yer bildiğiniz sadece meme ile besleniyor şu an hamileyim sütten de keseceğim bakalım nasıl olacak: ((
tarafından
Aynı benimki işte tadına bile bakmiyor acaba nerede yanlış yaptık gerçekten bilmiyorum
tarafından
Kilosu falan nasıl peki
(80 puan) tarafından
Çoktandır tartılmadı inan bilmiyorum ama çok aşırı zayıf değil kilolu da değil iyi gibi. Aslında vücudu zayıf, genetik olarak yüzü yuvarlak bana çekmiş o yüzden kilolu görünüyor ama tutunca kolu bacağı hem kemik geliyor elime üzülüyorum bu gün hiç bir şey yemedi ikindi yarım muz tutturdum sonra mutfakta baktım ayağıma yapıştı atmış yere. Sadece gidip gelip meme istiyor sütüm yarıyor yine sütten kesince belki yer inşallah
0 oy
(2,453 puan) tarafından
Dönem dönem iştahsızlık olabilir. Tek yapacağın yedirmek için zorlama. Bunu yemedi diye baska bisey verme abur cubur gibi mesela. Önüne bırak yediği kadar yesin döke saça. Bizde o aylarda iştahsızdik ama bizimki depremden dolayıydi iki üç bişey yemedi yeri düzeni değiştiği için. Sonra eve gelince toparladi
tarafından
Hiç zorlamiyorum önceden zorlandım ama şuan asla zorlamiyorum ama tükendim artık birde abur cubur vermem hiç genelde dökme saçma ya bisey demiyorum ki yüz göz hali heryer yemek fırlatıyor 2 günde bir hali yıkıyorum öyle düşün

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nisan89 (1,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 2kiz.anasi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
18 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu

406,059 soru

12,172,937 cevap

36,643 kullanıcı